Nog twee te gaan!

Geplaatst: 29/12/2012 in sport
Tags:,

Zaterdag,

hindernissen

hindernissen

Vandaag de laatste baantraining van dit jaar voor de zaterdaggroep. Met als afsluiting een “bakkie” doen in de kantine. Uiteraard is er ook iets lekkers bij dat kan nog net. voor mij is het niet mijn laatste activiteit van het jaar. Als alles loopt zoals het zou moeten lopen dan heb ik er nog 2 te doen.
Morgen samen met mijn nichtje die halve marathon en traditiegetrouw de afsluiting bij de oudejaarsloop in Middelrode. Een ongedwongen familieloopje over rondjes van 5.5 km waar er maximaal 3 te lopen zijn. Hoeveel jaar ik hier al loop? Waarschijnlijk ben ik hier al meer dan 25 keer geweest. Bijna altijd loop ik er 3 rondjes maar dat zou deze keer wel eens wat minder kunnen zijn. Eerst maar eens luisteren wat mijn benen er van zeggen.

Ooit liep ik hier eens met een paar clubgenoten van de wedstrijdgroep. Ze hadden de opdracht om de rondjes steeds iets sneller te lopen maar ze mochten niet sneller binnen komen dan 1:10′. Hun trainer was aanwezig dus sjoemelen was er niet bij. In het laatste rondje ging er nog eens een schep bovenop tot dat we in de laatste km tot de ontdekking kwamen dat de finish onder de beoogde eindtijd zou komen te liggen. Oei..net voor het opdraaien van het laatste rechte eind de rem erop en hebben staan te wachten om net iets boven de 1:10′ uit te komen.
Trainers bedonderen heet dat. Jaren later hebben we hem dat eens verteld maar hij wist het wel. Hij had ons de laatste ronde in zien gaan en rekenen kon hij ook wel.

Uiteindelijk zal ik ook dit jaar wel weer uitkomen op ruim 3000 loop km’s. Dat is wel eens ooit meer geweest. Maar ja…je kunt niet alles hebben.

Advertentie
reacties
 1. onehappyjogger schreef:

  heel veel plezier en vooral veel succes gewenst voor je nichtje en haar vriendin, ze gaat dat goed doen. En geniet van het laatste loopje dit jaar! 🙂

 2. Julie Mestdagh schreef:

  Veel succes morgen op de halve marathon met je nichtje. Ik ben er zeker van dat ze het kan, en dan sta ik klaar met m’n bijdrage!

 3. Jacqueline schreef:

  Heel veel plezier en succes morgen op de halve marathon samen met je nichtje.

 4. johannesdeloper schreef:

  is toch een mooi aantal km’s en blessurevrij dat is ook weer handen dicht knijpen, prettig uiteinde!

 5. ‘Alles’ is je wel van harte gegund. : )

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.