Sponsorloop!

Geplaatst: 03/01/2013 in sport
Tags:,

Woensdag,

In deze fase ging het nog lekker rustig aan!

In deze fase ging het nog lekker rustig aan!

Vanmorgen een sponsorloop op de baan om wat geld bijeen te lopen voor onze G-groep. Onlangs schreef ik daar al eens een berichtje over. Met een groepje van 50 mensen stonden we aan de start. Proberen om een uur vol te lopen. Mijn eerste loopje overigens in 2013. Laten we zeggen een pittig begin. Je kunt dan wel op het gemakje beginnen maar uiteindelijk loop je toch weer een wedstrijd. Ik kwam tot 31 rondjes in dat uur. De laatste 5 km ging het toch iets boven de 13 km/u

Aan het einde werd de balans opgemaakt. Het bracht toch 800 € op om speciale materialen te kunnen aanschaffen voor de groep. Een goed begin van het jaar.
’s Avonds stond er nog een baantraining te verzorgen op de lijst. Het leek er wel op dat iedereen het jaar goed wilde beginnen. Het was er druk om maar niet te spreken van”keidruk”
Overigens je hoort er mij niet over klagen ik vind het wel leuk zo’n grote opkomst.

Donderdag,

Mijn 3de training dit jaar. Nu een duurloop samen met Maria, die gaat dit jaar voor het eerst deelnemen aan de kustmarathon. Mooi man om met het groepe waar we meestal op donderdag mee samen lopen op weg naar het Zeeuwse. Een goed vooruitzicht.
Harrie was er vandaag niet bij. Hij heeft op dit moment een lichte blessure. Gewoon even rustig aan en het komt wel weer goed met hem. Nee….koud was het niet wel nat. Een stukje van ons normale traject maar even overgeslagen. Natte voeten dat kan altijd nog. Met 16.6 km op de teller weer thuis. Het jaar goed begonnen.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.