Herstel?

Geplaatst: 07/01/2013 in sport
Tags:, , ,

Maandag,

CPC2005 Hier was ik achter!

CPC2005 Hier was ik achter!

Normaal wordt op maandagavond een rustige duurloop gemaakt. Nu zitten we met deze groep op een lengte van 90′ ongeveer. In de komende paar weken komt er iedere week in lengte wat bij tot dat we rond de 2 uur zitten. Voor de meesten die in het groepje meedoen is het  de uitgangsbasis om in het voorjaar de een of andere halve marathon te kunnen lopen. De meesten gaan dan op zaterdag 16 maart naar St. Antonis. Een niet zo’n bijster grootschalig evenement maar met een schitterend parcours door de Staatsbossen en een heidegebied. Een prima omgeving om er te lopen.

Veel minder kiezen er voor om bv. in Den Haag CPC mee te lopen. Te ver weg?  Te druk? Wie zal het zeggen. Zelf liep ik daar wel een paar keer maar dat lag meer aan het feit dat mijn jongste zoon er destijds woonde. We liepen er al een paar keer met zijn drieën.

Maar vanavond staat er een rustig herstelloopje op het programma. Niet te ver. Niet te snel ook want gisteren was er de cross. Zelf ben ik er vanavond ook niet bij. Want op welk moment kun je beter een trainersoverleg plannen dan op een avond dat de meeste trainers vrij zijn. Niet toch?
Het zou dus zo maar kunnen dat ik morgen op mijn “lopeloze“dag mijn loopje ga doen. Mag dan ook iets langer want dan is er wat meer rust aan vooraf gegaan.

Advertentie
reacties
  1. Julie Mestdagh schreef:

    Geniet van je loopje!

  2. Bjorn Paree schreef:

    CPC vind ik met de jaren minder leuk geworden. Het is te massaal geworden en het parcours is er niet beter van geworden. St. A moet ik nog steeds een keer gaan lopen.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.