Bedankt!!

Geplaatst: 08/01/2013 in sport
Tags:, ,

Dinsdag,

TessaAfgelopen zondag met mijn verjaardag stroomde mijn twitter- en facebook account bijna over van de felicitaties. Maar ook mijn mailbox stond bijna roodgloeiend. Bijna zou ik een mail gemist hebben. Een mail van Danielle, mijn nichtje.
Ik kreeg ongeveer het navolgende bericht:

 “Ik sta nu op Schiphol op het punt om aan boord te gaan van mijn vliegtuig dat me voor de komende 6-8 weken naar Nicaragua brengt. Ik ga daar vrijwilligerswerk doen in een weeshuis voor straatkinderen. Daarna vlieg ik door naar Guatamala, voor ongeveer 3 maanden, naar Tessa. Voor haar stichting liepen wij op 30 december onze halve marathon. Wat het exact heeft opgebracht is me nog niet helemaal duidelijk omdat er nog wat acties lopende zijn. In ieder geval is het zo dat we op dit ogenblik ongeveer 15 kinderen een operatie kunnen aanbieden zodat die in ieder geval een betere kans in de maatschappij kunnen krijgen dan als ze niet geholpen zouden worden. Het is een sponsoractie waarvan ik nooit had verwacht dat het dit zou opleveren. Kreeg zo maar geld gestort van mensen die ik totaal niet eens ken. Dus wil ik ze allemaal hartelijk bedanken voor de bijdrage aan deze actie. Wat ben ik er superblij mee”.

Als felicitatie kreeg ik van haar de bovenstaande kaart thuisgestuurd.
Nou weet ik dat Danielle niet zo’n schrijfster is maar soms post ze toch wel een een berichtje op deze site.

Dus iedereen die bijgedragen heeft aan het welslagen van deze actie heel hartelijk dank daar voor!!

Advertentie
reacties
  1. Julie Mestdagh schreef:

    Dat is heel graag gedaan. Een mooi project. Veel succes Danielle.

  2. Miranda schreef:

    Wat een geweldig mens is ze toch! Wat goed dat ze dat gedaan heeft.

  3. Fabiola schreef:

    Wat een geweldige jonge vrouw. Ben werkelijk vol bewondering voor wat zij en Tessa doen. Ik zal af en toe op haar site gaan kijken. Dank je, Tiny!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.