Blauwe maandag?

Geplaatst: 22/01/2013 in sport
Tags:

Dinsdagmorgen,

toen overdag gemaakt

toen overdag gemaakt

Blauwe maandag? Witte maandag zullen ze wel bedoelen. Oké…de dag begon dan wel met veel sneeuw en op sommige plekken ook nog wel met ijzel en misschien lijkt dat wel een beetje een deprimerend begin.

Blauwe maandag? Dat kon ook niet gezegd worden van ons loopje gisterenavond. Een rondje dat we al eens liepen op maandag 19 december 2010. Een paar mensen die toen ook liepen waren er nu ook weer bij. Een mooi rondje als er sneeuw ligt maar nu een stuk minder avontuurlijk dan destijds. De sneeuw was toen op sommige stukken opgewaaid tot sneeuwduintjes van minstens kniehoog. Voor mij dan tenminste.

Zo zag het er toen uit.

Zo zag het er toen uit.

Ik liep vandaag een tijdje naast Peter, een grafisch vormgever waarvan zijn site vandaag voor het eerst gepubliceerd was. Vol enthousiasme kan hij over zijn werk vertellen en zoals bij veel hardlopers komt ook hij bij zijn duurloopjes vaak tot de beste ideeën en oplossingen. Ook Peter liep was er vorige keer bij.

Bij zo’n is er iedere keer weer de verbazing dat je prima kunt zien waar je loopt. Het loopt dan wel wat zwaarder maar gewoon goed te doen. Het gemiddelde tempo lag niet veel lager dan dat we gewend zijn met deze groep.

Advertentie
reacties
  1. Peter Kuijpers schreef:

    Dank je. Ik voel me zeer vereerd!
    Ik heb gisteravond genoten van de duurloop.
    Die duurloop van 2010 staat in mijn top 3.
    Dat was een ‘bijzondere reis’. Vooral ook door het betoverende licht van de volle maan, de nevelflarden in het landschap en de indrukwekkende stilte. Zo’n tocht waarbij alles klopte.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.