Werk aan de winkel!

Geplaatst: 24/01/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdag,

Schoon genoeg?

Schoon genoeg?

Het was dinsdag dat ik naar de baan fietste om in ieder geval een poging te ondernemen om tenminste 2 baantje sneeuwvrij te hebben. Deels eigen belang ook deels een belang voor de trainingsgroepen op dinsdagavond en op woensdagochtend. Zou er niet op te lopen zijn dan is er bij dooi op die banen de sneeuw er heel snel weg en kan er gewoon gelopen worden. Aan de slag dus. Zelf staat er qua training niks op het programma. Nu wordt er het onderdeel krachttraining aan toegevoegd. Na een tweetal uurtjes zag het als op de bijgevoegde foto uit. Maar zien of dat het vanavond en morgen te doen is.

Helaas pindakaas ’s avonds door opvriezen hartstikke glad en van hetzelfde laken een pak op de woensdagmorgen. Die groep meoesten dus uitwijken naar het park. Leuk is wel dat de trainer van de woensdagochtendploeg ski’s bij zich heeft en dat hij steeds een aantal mensen op langlaufski’s bezig heeft. Een ander deel loopt hard en de 3de groep is aan het wandelen. Van de nood een deugd maken.
En dan mag ik ’s avonds met de groep op de baan. Als ik aankom met de fiets is het eerste wat doe kijken en voelen hoe de baan is. Niks nie glad nee….gewoon superbaantje om op te lopen. Dus mijn werk toch niet voor niks geweest. De groep blij en ik toch wel!

En vanmorgen mag ik weer in de startblokken voor een duurloop. Veel tijd heb ik niet zo. Een duurloop van net aan 90′ dat zit er wel in. Een rondje dat weet ik wel maar daar liep ik vorige keer ruim 1:35’op dat kan ik vandaag maar amper in tijd hebben. Je kunt 2 dingen doen dan. Rondje korter maken of je kunt wat sneller lopen.
Optie 2 had mijn voorkeur. Dan maar wat sneller. De omstandigheden waren niet in mijn voordeel. Zeker zo met de sneeuw is het lastig lopen maar oh.. zo mooi. Jammer dat ik in mijn eentje was vandaag. Dit had ik graag gedeeld. Had ik wss. ook minder snel gelopen.

Advertentie
reacties
  1. Jacqueline schreef:

    Hier ook geen baantraining helaas.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.