Prijs!!

Geplaatst: 26/01/2013 in sport
Tags:, ,

Zaterdagmorgen,

De zon komt erbij

De zon komt erbij

Bij het openslaan van de krant vanmorgen zag ik het verslag van het Sportgala in Uden dat ieder jaar wordt gehouden en waar alle kampioenen van het voorafgaande jaar door het gemeentebestuur worden gehuldigd. Ook wordt er tegelijkertijd de uitverkiezing bekend gemaakt van de sportvrouw, sportman en het sportteam van het jaar.
Sportman van het jaar werd Egon Meuleman op grond van zijn Nederlandse titel en zijn 5de plaats bij de Europese kampioenschappen canicross. Egon is een loper die sinds 2004 bij De Keien loopt en begonnen is als start to runner. “Kei”leuk om dat ’s ochtends in de krant te lezen.

En als de krant gelezen is op naar de baan want er moet getraind worden anders lever je nooit geen kampioenen meer af. Het was koud en er stond best een gure oostenwind. Bij de poort aangekomen kwan net de zon als een grote rode vuurbal over de horizon. Ik heb er even naar staan te kijken. Wat een bijzonder gezicht was dat.

De baan niet opgevroren en dus niet glad. We konden er tegenaan. Na een goede warming up 35′ lang 600-tjes lopen met een rust van 200 m. Krijg ik de opmerking van een paar dames dat ze wel heel snel moeten lopen om hun tijd te lopen die ze anders ook doen. Jaja …dames. Op de buitenbaan lopen dat is wel een paar meter langer.

Advertentie
reacties
  1. Julie Mestdagh schreef:

    Inderdaad superleuk nieuws dat één van jullie leden zo in de prijzen valt. Ook een pluim op jullie hoed! Knap!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.