Echte kanjers!!

Geplaatst: 10/02/2013 in sport
Tags:, , , ,

Zondag,

Goed te lopen vandaag.

Goed te lopen vandaag.

Gisterenavond begon het al. Succes wensen voor lopers die gingen meedoen aan allerlei wedstrijdjes. Alles bij elkaar waren er nog al een paar. Niet alleen trouwens wedstrijden maar ook gewoon gezellige loopjes.

Hier een greep. Zaterdag een trail in de Ardennen de Trail des Bosses. Op zaterdagavond de Petzl Night trail.  Op zondag allerlei afstanden in Schoorl met altijd een grote deelname van veel bekenden. Bij Inge een gezamenlijke loop via Twitter bij elkaar geroepen, de Veluwetwitrun. En in Genk België de Louis Persoons Memorial.
Als ik zou hebben moeten kiezen ik zou het niet geweten hebben welke keuze ik had moeten maken. Overigens een paar bekenden kozen eigenlijk ook niet die deden gewoon op zaterdag en op zondag aan een evenement mee. Een “dubbeldekker” noemen ze in België 2 marathons lopen in een weekend.

Gelukkig hoefde ik niet te kiezen. Voor mij stond er gewoon een training te begeleiden in het bos. Op carnavalszondag heel ongewis wat er op komt dagen en zeker als er op zaterdagavond nog een behoorlijk pak sneeuw bij gevallen is. Oké… er waren er wel een paar minder maar ik mocht met een behoorlijk grote groep op stap. Na het inlopen en een aantal oefeningen het kernprogramma. Drie blokjes van 11’…jaja in de trant van carnaval over een rondje van ongeveer 500 m. De eerste keer rechtsom, het volgende blokje even snel linksom en het laatste blokje weer rechtsom maar dan liefst een stukje sneller. Niet ik alleen trots ik denk iedereen die vanmorgen er bij was. Supermorgen om met zo’n stel kanjers te lopen!!

Advertentie
reacties
  1. Kitty schreef:

    Geweldig al die loopjes, maar de echte kanjermomenten hebben ze dan eigenlijk al gehad… alle kilometers die er ze er op voorhand al hebben gemaakt!
    In weer en wind, op onmogelijke uren, soms met frisse tegenzin maar de meeste gaan!

  2. Julie Mestdagh schreef:

    Klinkt leuke training! Ik koos voor de LPM in Genk, het was super!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.