Club Webware!

Geplaatst: 13/02/2013 in sport
Tags:,

Woensdag,

dit is een blijvertje

dit is een blijvertje

Al zo lang ik bij onze club ben was er een digitaal ledenbestandssysteem. Een van de ouders van een jeugdlid destijds was erg handig met computers en knoopte gewoon alles aan elkaar en het werkte. In die tijd hadden we een aardige voorsprong op veel clubs. Maar ja wat was er eigenlijk ook meer bij te houden dan NAW-gegevens.
Vandaag de dag wil je van een clublid eigenlijk wel wat mee weten. Tenminste als je het kwijt wilt. Op zijn minst is er veranderd dat nagenoeg iedereen in het bezit is van een mailadres. Ik zeg nadrukkelijk bijna iedereen. Daarmee is het door ons gebruikte programma ondertussen aardig door de tijd achterhaald.
Nu is er door een commissie erg hard gewerkt om een aantal nieuwe systemen te testen en aan te schaffen. De keuze is gevallen op het systeem Club Webcare.
In het kort komt het hier op neer dat straks ieder lid een inlogcode krijgt en zijn of haar gegevens actueel kan houden. Ook alle trainers en de divers commissies kunnen zo hun groep samenstellen en zodoende gemakkelijk bereiken.
Ons nieuwe clubblad blijft zeker nog een aantal jaren bestaan maar nu is het een stuk gemakkelijker om van tijd tot tijd iedereen te voorzien van een digitale nieuwsbrief bv.

Binnenkort de implementatie. Ik ben erg benieuwd.

Advertentie
reacties
 1. RunningHans schreef:

  Handig systeem lijkt me zo… Zeker in dit digitale tijdperk moet je als club daar ook naar kijken

 2. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Als ouder van 3 kinderen met diverse clubs en scholen word ik af en toe gek van alles wat ik bij moet houden. Het blijft toch het handigste als er van zaken echt een mailing uit gaat, dan weet je dat er wat is. Heel vaak wordt vergeten dat het voor de club wel makkelijker is om alles alleen op de site te zetten, maar niet voor de leden.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.