Wennen!

Geplaatst: 17/02/2013 in sport
Tags:,

Zondagmorgen,

Sneeuw weg. Lekker looppad nu!!

Sneeuw weg. Lekker looppad nu!!

Sinds een aantal weken ben ik overgestapt naar een andere groep. Organisatorisch gezien de beste optie dat ik de groep ging begeleiden, voorlopig althans, van ex-trainer Henk die om gezondheidsredenen moest afhaken.
Nou is die groep het laatste jaar nogal in aantal gegroeid maar ook de diversiteit in mogelijkheden van de overwegend loopsters.

Vanochtend stond er een groep van 32 mensen. Bij het inlopen al zorgvuldig kiezen wie er de kop neemt. Kies je een stel die te snel is ben je de helft al kwijt na het inlopen. Na een aantal weken weet ik dat inmiddels wel. Dat komt ondertussen wel goed. Het werd nog wel even spannend of ik de training kon uitvoeren die ik in mijn gedachte had. Een toertocht van MTB-ers zou best eens wat roet in ons eten kunnen gooien. Want wat wij leuke paadjes vinden geldt dat ook voor de organisatie van de toertocht.

Gelukkig hoefde ik mijn plannen niet aan te passen. Een piramideloop van 1′ naar 5′ en weer terug met steeds een dribbelpauze van 1′, over een klein vierkantje van ruim 300 m. Aanvankelijk nog even gedacht misschien te hoog ingezet. Gelukkig het liep als een trein. Het inschatten wat de mogelijkheden zijn van deze groep dat is even wennen! Zelf ben ik de hele tijd tegendraads gaan lopen. Iedereen goed in de gaten kunnen houden. Een training waar ik zelf tevreden over was. Goed ingeschat vandaag.

reacties
  1. Jan schreef:

    leuke uitdaging voor je organisatietalent!

  2. Julie Mestdagh schreef:

    Wat hebben jouw mensen toch geluk met ee ervaren trainer zoals jij Tiny! Ik denk, als ik het zo lees, dat jouw trainingen echte pareltjes zijn. Moest ik in jullie buurt wonen, zou ik meteen bij jullie club gaan trainen!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.