Niks nie goed!!

Geplaatst: 21/02/2013 in sport
Tags:,

Donderdag,

hartverwarmend

hartverwarmend

Gisterenmiddag begon het een beetje. Niet helemaal lekker. Mijn eten minder smakelijk dan gewoonlijk. Toch maar naar de baan om de training te gaan doen. Het was koud en of het nou werkelijk zo koud was of dat ik het koud had. Da’s me niet helemaal duidelijk. Er stonden 2 series 1000-800-600 op het programma. Nou wil het geval dat het sprintgedeelte van onze baan uit de zon ligt dus daar droogt de baan niet op en als het dan vriest dan is het ook echt op sommige plekken superglad.
Even nadenken over een alternatief. Omzetten naar 12*300 met 100 m. rust. De rust precies op de gladde stukken.
Met mijn collega even overlegd dat ik naar huis ga als de groepen hun schema gaan lopen. Man…wat had ik het koud! Thuis met een “pittenzak” onmiddellijk onder de wol maar slapen ho ….maar.

Logisch dat ik vanmorgen  mijn loopmaatje Harrie maar heb laten weten dat ik vandaag maar eens niet mee op stap ga. Sinds ik in 2004 met pensioen ging is dit volgens mij de eerste keer dat ik op donderdag niet loop. Ik moet wel zeggen dat het me zeker beter gaat dan vannacht dus ik denk dat een dagje rust me wel goed gaat doen. Het is wel de bedoeling om zondag fit aan de start sta van onze weblogloop. Vooralsnog ga ik daar zeker vanuit.

Advertentie
reacties
 1. toontje34 schreef:

  Beterschap Tiny hopelijk valt het mee

 2. djaktief schreef:

  hi Tiny,

  Beterschap gewenst… vorige week vrijdag was ik ook ineens ziek nadat ik donderdag van een training niet meer warm kon worden (ik ben ik eigenlijk nooit ziek) Na een dag met verhoging was het over en na twee dagen lukte de HM weer maar in laag tempo. Alles is nu weer oké maar ik kan alleen nog niet zo goed tempo houden en ben sneller vermoeid. Ik hoop dat het voor jou ook snel goed komt, want ik kijk wel uit naar zondag.

  groetjes,

  Dorothé

 3. Marina schreef:

  Beterschap Tiny. Gebeurt niet zo rap dat jij ziek bent!

 4. Claudia schreef:

  Sterkte!! Even lkr warm blijven vandaag, kan je zondag gezellig meelopen. Vast veel plezier met de ‘webloggers’.

 5. Peter Kuijpers schreef:

  Hoi Tiny,

  … of zoals jezelf zegt: “Rust is ook onderdeel van de training”. Beterschap toegewenst!

 6. Joost schreef:

  Sterkte er mee … over een week loop je weer als een kievit 🙂

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.