Een stuk beter!

Geplaatst: 22/02/2013 in persoonlijk
Tags:, ,

Vrijdagmorgen,

Het is niet de temperatuur die de warmte van de dag bepaald.

Het is niet de temperatuur die de warmte van de dag bepaald.

Wat een nacht goed slapen al niet kan doen met een mens. Was het gisterenavond al wat beter dan ’s morgens ben ik wat vroeger naar bed gegaan dan ik normaal gewend ben. Lig er trouwens zelden na 11.30 u. in. En meestal als ik mijn bed ook maar raak dan slaap ik al. Ga ik overigens niet vroeg naar bed dan kom ik slaap tekort. Ongeacht of ik vroeg of laat naar bed ga. Voor 6 uur ben ik altijd wakker. Waarom? Ik weet het niet het is nou eenmaal zo. Dat veranderd ook niet als ik wat later naar bed zou gaan.
Maar goed gisterenavond dus op tijd er in en na een nacht slapen als een blok smaakte mijn koffie mij vanmorgen weer. Een graadmeter van welbevinden? Het lijkt er wel op.

Ben overigens wel blij dat het een stuk beter gaat anders had mijn loopje van zondag nog in het gedrang kunnen komen. Een klein groepje deze keer van ongeveer 10 mensen. Voor de nieuwkomers denk ik dat we een aansprekende route gaan lopen. Voor diegene die al eens vaker hier waren zijn er een paar stukken bij die ze waarschijnlijk ook nog niet kennen.
We gaan er voor om er een leuke dag van te maken als het weer dan ook nog een beetje mee wil werken dan is het helemaal in orde. 30 km door de regen dat is ook niet alles zoals in 2011

Om zijn camera enigszins droog te houden maakt Maurice destijds geen foto’s van de route onderweg maar ze geven wel weer wat een dag het was.

Advertentie
reacties
 1. Julie Mestdagh schreef:

  Fijn te horen dat je je weer beter voelt. Ik heb eens gelezen dat mensen, naarmate ze ouder worden, minder slaap zouden nodig hebben. Misschien ben je daarom vroeger wakker? Ik weet dat ik altijd zo jaloers was op m’n grootvader omdat ie zoveel tijd had omdat ie zo weinig sliep… Veel plezier morgen met de weblogloop!

 2. Jacqueline schreef:

  Super zijn de webloglopen in Uden. Dat gaat a.s. zondag ook weer genieten worden.

 3. ruud schreef:

  Fijn dat het weer beter gaat, tot zondag!

 4. Esther schreef:

  Fijn dat je je weer beter voelt!!
  Alvast een hele fijne dag zondag!

 5. djaktief schreef:

  Driedubbele like dat je weer fitter bent.

  Groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.