Genoeg over of genoeg van het weer?

Geplaatst: 23/02/2013 in sport
Tags:, ,

Zaterdag,

Hier lopen we morgen ook!

Hier lopen we morgen ook!

Het is denk ik wel zo dat iedereen dit koude weer en de winter hartstikke beu is. En zeker als er ook nog eens wat sneeuw zou vallen dan wordt daar op dit moment bijna iedereen strontziek van. Toch moeten we het er mee doen. Het weer is één van de dingen die we moeten nemen zoals het komt. Niks aan te doen.

Daarom was ik vanmorgen er nog al verbaasd over dat ik al mijn reserve kleding moest uitlenen om een paar mensen warm te houden. Eén van de dames was haar jack vergeten in de tas te doen. Tja…en lopen in een dikke winterjas is niet te doen maar in je t-shirt, weliswaar met een lange mouwen, is ook niet te doen. Gelukkig is een sprekend mens te helpen en ik had nog wel een jack in mijn tas zitten. De dame gelukkig en ik eigenlijk ook wel.
Een andere loper had zich een beetje vergist in de temperatuur en had gewoon een laag te weinig kleding aan. In een auto goed te doen maar buiten met deze wind dus mooi niet. Hij kreeg van mij een fleecetruitje met lange mouwen dat ook nog in mijn tas zat. Nou ja lange mouwen… voor mij dan. Bij de lener kwamen ze net tot over zijn ellebogen. Maar waar het om begonnen was, een beetje warmer hebben, dat werkte goed.
Zo had ik er nog wel een paar aan een shirt kunnen helpen.

Maar goed dat ik altijd wat extra kleding mee in mijn tas heb. Zie ik Sjan wel eens raar kijken van: “wat neemt die nou allemaal weer mee”? Zo zie je maar dat het altijd wel voor kan komen dat het van pas komt.

Als er nou morgen lopers zijn die te weinig kleding bij zich hebben kan ik ze ook wel helpen. Ik heb nog wel voor een bataljon aan kleding hangen en liggen. Maar eens zien wat de dag ons morgen brengt. De toegevoegde foto is van de hand van Has van Cuijk oud bondscoach cross en nu hoofdtrainer van de SevenHills loopgroep uit Nijmegen. Een oud schoolgenoot en voetbalcollega van me.

Advertentie
reacties
 1. toontje34 schreef:

  Nauw ben er klaar mee met dit koude weer lente kom maar heel gauw :))

 2. kaat schreef:

  Ik had vorige week de indruk dat het ‘eindelijk’ gedaan was met het echt koude weer, maar nee dus. Ik vind er ook niets aan… (en ja, ben niet zo ‘stoer’, train op loopband…)

 3. langzaamaan schreef:

  Na die mooie dagen van vorige week is het nu ook wel ineens erg koud! Gelukkig had ik wel mijn winterbroek aan gedaan vanmorgen 🙂

 4. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Ik heb net een nieuwe tight gekocht (schaatsbroek met extra fleece)… deze week al twee keer aangehad… doe ik morgen ook maar.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.