Klantvriendelijk!

Geplaatst: 28/02/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdag,

"KEI" Bedankt

“KEI” Bedankt

Het komt nog al eens voor dat we een opmerking krijgen dat wij een club zijn die erg warm aandoet. Als ik dit soort complimenten krijg kan ik dat eigenlijk alleen maar beamen en zeker niet ontkennen. Nou is het zo dat je een club bent die je met zijn allen maakt tot wat je bent en tot wat je voorstaat. Maar ik snap ook wel als er een aantal enthousiaste mensen het voortouw hierin nemen dat de rest op termijn wel zal volgen. Niet dat dat zo maar van vandaag op morgen gebeurd. Dat kost tijd en geduld en zorgvuldig werken.
Behalve een enthousiast maar ook vooral een volledig bezet bestuur heb je een aantal goeie vrijwilligers nodig die van aanpakken weten.

modderschoenenEn daar om is het nou juist zo jammer dat we afgelopen week afscheid hebben moeten nemen van een dame die altijd de douches en de toiletgroepen schoonmaakte. En dat klinkt zo lekker simpel: “die de douches en de toiletgroepen schoonmaakte”. Vergis je niet. Om die hele beneden boel te doen was ze best veel uren en op de raarste tijden bezig. Want neem nou als er op zaterdagmiddag een trainingsactiviteit was en op zondag was er ook weer iets te doen. Dan was het op zondagmorgen altijd spik en span in orde. Ooit maakt eens iemand een opmerking tegen me:  “ik heb de indruk als ik hier met smerige schoenen binnenstap dat er al iemand met een dweil achter me aan komt en meteen wordt schoongemaakt”. Zo is het nou ook weer niet maar het komt wel aardig in de buurt.  Nu wordt ze 70 en ze heeft te kennen gegeven dat zie op 1 maart haar werkzaamheden wilde beëindigen.

Gisteren hebben we met de werkgroep op een gepaste manier afscheid van haar genomen. Ik verwacht dat we haar grandioos gaan missen. Want vindt nou maar eens iemand die haar gaat opvolgen. Zal nog niet zo meevallen.

Elly “KEI” bedankt.

En ons duurloopje vanochtend mocht er ook weer zijn. Nagenoeg 20 km bijschrijven op de jaarteller.

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Goed dat jij/jullie dergelijke vrijwilligers ook echt waarderen. Succes met zoeken.

  groetjes,

  Dorothé

 2. Julie Mestdagh schreef:

  Jullie zullen elly inderdaad missen. Heel vaak merk je pas écht wat je hebt op het moment dat je het niet meer hebt. Gelukkig hebben jullie haar werk wel al geappreiceerd en hebben jullie passend afscheid genomen. Hopelijk vinden jullie een even enthousiaste persoon om haar te vervangen.

 3. Esther schreef:

  Het lijkt vaak zo simpel, je verwacht dat alles spik en span is als jij onder de douche wilt, maar dat is niet zo simpel en vanzelfsprekend. Zulke vrijwilligers zijn zeldzaam en zeer kostbaar!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.