Last minute?

Geplaatst: 02/03/2013 in sport
Tags:, ,

Zaterdagmorgen,

weer de gewone kleur!

weer de gewone kleur!

Onze baan training op zaterdagmorgen begint om 9 uur. Meestal maak ik de port tegen 8:30 u. open. De voorbereidingen kunnen dan beginnen. Even met mijn collega’s doorspreken van wat we vandaag doen. Het schema staat dan wel vast maar wel even afstemmen op welk ogenblik dat we er aan beginnen.
Vanmorgen nog wat extra voorbereiding voor een assistent-trainer die volgende week met de start to run begeleiding gaat beginnen. Het is wel zo veilig als hij op de hoogte is de procedure is bij gebruik van bv. AED. Welke poort moet dan open voor de ambulance? Waar is die sleutel dan? Je kunt maar beter op de hoogte zijn.
Dan loopt het tegen 9 uur. Nog maar amper 10 mensen aanwezig. Staan we met 3 man personeel zie ik de assistent denken. Nog geen 2 minuutjes later dan valt iedereen binnen en in een vloek en een zucht is het gewoon weer druk. Dus toch 3 man nodig.

De laatste rustige week op de baan dacht ik. Niks van dat alles. Bij terugkomst van het inlopen is er een grote groep van een buur-atletiek club die met hun jeugdgroepen een voorbereidingstraining hebben voor de competitie wedstrijden. Ze beschikken zelf alleen over een grasbaan. We willen graag hun gastheer zijn.

Een heerlijke baantraining.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.