Eindelijk is ie er dan!

Geplaatst: 04/03/2013 in sport
Tags:, ,

Maandag,

Zo snel lees ik niet!

Zo snel lees ik niet!

Wie is er eindelijk dan? Juist ja de zon. Weken, ja bijna maanden is de lucht grijs geweest en koud ook vooral. Oh…zeker hebben we mooie loopjes kunnen maken door de sneeuw.  Maar ik in principe heb ik toch een verschrikkelijke hekel aan sneeuw. Ik zie vooral de last die er iedereen van heeft doorheen en dan is wit al aanmerkelijk minder wit. Maar vandaag is ie er dan de zon. De pessimist zegt dan al meteen maar voor hoe lang? Ik vind het al prima als hij er weer voor een paar dagen is.
Jammer eigenlijk dat vanavond mijn duurloopje op de planning staat. Da’s dan weer minder. En als morgen de zon ook weer schijnt dan is het mijn rustdag. Zo kan ik nog wel even doorgaan met klagen maar dat heeft niet veel zin. Laat ik alvast maar eens genieten met een kop koffie en een boek op het balkon. Uit de wind en in het zonnetje kon het net.
Mijn snuit die gloeit er van. Vitamine D opgedaan.

Vanavond mijn duurloopje dan maar en morgen nog wat koffie en de rest van mijn boek.

 

Advertentie
reacties
 1. johannesdeloper schreef:

  Klinkt weinig overtuigend dat klagen, met een kop koffie en een boek dat je in één ruk uitleest en dan nog dit weer.

 2. Ruth schreef:

  vandaag nog niet veel kunnen genieten van het zonnetje, maar morgenmiddag ga ik een uurtje lang Vitamine D opsnuiven se, heb er zin in 🙂

 3. djaktief schreef:

  Lekker inderdaad de zon vandaag, maar de sneeuw vond ik ook prima hoor, als het er maar niet zo’n grauw weer bij is. Echte sneeuwbuien mogen ook van mij …. af en toe …

  groetjes,

  Dorothé

 4. Vanmorgen was het ondanks de zon nog ijzig koud in het Haagje, maar inmiddels is het weer aangenaam en het zonnetje heeft al een zekere kracht. En de hele dag een strakblauwe lucht. Eindelijk, inderdaad…

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.