Niks mis mee!

Geplaatst: 05/03/2013 in sport
Tags:, , ,

Dinsdag,

Zo zie je ze niet vaak!

Zo zie je ze niet vaak!

Vond ik het gisteren jammer dat ik niet overdag in de zon mijn duurloopje kon maken omdat je ’s avonds met je groepje op stap gaat is er van dat “jammergevoel” in de avond niks meer over. Ook op deze maandagavond is het superweer om te lopen. Nauwelijks wind geen wolkje aan de lucht en de temperatuur niet echt laag.

Vanavond is het voor dit groepje de langste duurloop voordat op zaterdag de halve marathon van St. Antonis gelopen gaat worden. Rustig de hele winter vanaf begin december van het vorig jaar steeds in lengte er een klein stukje  bij. Om de 4 weken even terug naar iets korter en vervolgens weer een stukje meer.
Een aantal jaren geleden was de langste duurloop nagenoeg 22 km er waren destijds wat loopsters bij die er niet helemaal van overtuigd waren dat ze halve marathonafstand aankonden. Die moesten even over de streep geholpen worden. Nu is dat niet meer nodig. 2 uur onderweg dat volstaat. In dit groepje hebben de meesten geen 2 uur nodig om de halve te lopen.

Voor hun staat nu as zondag onze laatste cross op het programma en dan een weekje de rust erop om op 16 maart goed uitgerust aan de start te staan. Waarschijnlijk loop ik zelf ook wel mee. Het is daar altijd prachtig lopen. Goede organisatie en een mooi parcours.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.