Volgeboekt!

Geplaatst: 08/03/2013 in sport
Tags:, , ,

Vrijdag,

Geen hoge drempel!

Geen hoge drempel!

Morgen op zaterdag 9 maart gaat de volgende start to run sessie weer van start. Afgelopen najaar gaf ik te kennen om er mee te stoppen. Nu zijn een aantal anderen deze kar gaan trekken. Ook de start to run voor diabetes gaat tegelijkertijd ook weer beginnen.
Toen wij in Uden begonnen met een diabetesgroep had ik de limiet voor de reguliere starters op 100 deelnemers neergelegd. Om hiermee ingedekt te zijn dat er in ieder geval geen onbeheersbare groep van start zou gaan.

De  huidige trainers hebben de limiet gelegd op 125 en voor de diabetesgroep op 20. Gisterenmorgen was er nog 1 plekje over. Het spreekt voor zich dat dit nu ook vergeven is. Dat wordt morgen op de baan lekker druk.

Dan liep er gisteren een mail binnen waarin mij gevraagd werd door de Atletiekunie te willen meewerken aan een interview als ex-starttorun trainer. Maandagmiddag gaat dat interview plaatsvinden en voor het einde van de week moet het gepubliceerd worden.

Ik ben benieuwd!

Advertentie
reacties
 1. […] Volgeboekt! […]

 2. patrician46 schreef:

  Wat leuk zeg dat interview!!! En wat leuk dat de nieuwe start to run groepen weer helemaal vol zitten. Getuigd toch ook van succes voor jullie!!!

 3. runninggerard schreef:

  Ik vind het knap hoe jullie dat toch iedere keer voor elkaar krijgen. Getuigd van een goede formule die goed aanslaat in de omgeving. Succes Tiny

 4. Peter Kuijpers schreef:

  Volgens mij heb je de kar op het goede spoor gezet. Bedankt voor al je inzet. Ga vooral genieten morgen en wees trots!

 5. djaktief schreef:

  Geweldig dat animo om te gaan sporten/rennen. Volgens mij moet je nog wel wennen aan dat je de kar daar niet meer trekt. Ben benieuwd naar het interview.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.