Aangepaste training!

Geplaatst: 09/03/2013 in sport
Tags:, , ,

Zaterdagmorgen,

Beetje lucht erbij!

Beetje lucht erbij!

Pak ik mijn fiets vanmorgen uit de stalling is het net of dat mijn zadel een stuk lager gezet is. Shit…mijn achterband lek. Ik denk ik pomp hem op en zie wel hoever ik kom. Met de auto naar de training te gaan dat is niet mijn ding. De parkeerplaatsen zullen ze vandaag toch wel hard nodig hebben. Zonder probleem kom ik er.
Al een en al activiteit op en rond de baan. Vandaag beginnen de start to runners weer en morgen is het onze laatste cross van het winterseizoen. Dus als het morgen zou sneeuwen dan doet winterseizoen zijn naam alle eer aan.
Als er op zondag een cross is dan wordt er voor de recreantgroepen iets anders getraind dan anders. Niet volgens de gewone kern maar vanaf woensdag is de kern een stuk minder en loopt op zaterdag helemaal af. Ook wordt er op zondagmorgen geen training aangeboden. We gaan er gewoon van uit dat iedereen met de cross meedoet. Nou is dat natuurlijk niet zo maar het zou wel leuk zijn.
Ze krijgen wel alle gelegenheid.

oefening baart kunst!

oefening baart kunst!

Wat doen we dan wel op zaterdagochtend? Er wordt ingelopen op ons vaste rondje. Een rondje van 2,6 km. Opsplitsen daarna in drie groepjes om oefeningen te doen. Nee….vandaag gaan we niet op de grond liggen. Daarvoor is het veel te nat. Ook al is het koud als het maar droog is zijn oefeningen op matjes,die als onderlegger gebruikt worden, goed te doen.
Dan komt de loopscholing en coördinatie aan de orde en voor je het weet is de tijd al weer zover dat we vandaag een verkenningsrondje voor de cross gaan doen. Even wijzen op de lastige punten even waarschuwen waar ze zelf op moeten letten. Er een vertrouwd rondje van maken.
Met wat laatste rekoefeningen moet de wedstrijd voor morgen maar zitten. Het wordt nu toch echt wel onaangenaam nat. Als ik zo rondkijk doet het niks af aan het enthousiasme van de start to runners. Niet een vuurdoop maar waterdoop vanmorgen.

Advertentie
reacties
  1. jan schreef:

    Jij gaat weg bij start to run en de traditie van supermooi weer is ook meteen finito, ’t is me wat…

  2. Jeroen schreef:

    jammer dat je niet heel het verhaal verteld…..dat je er niet meer in mocht van Sjan……:)

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.