Wie bestelde dit nu weer?

Geplaatst: 14/03/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdag,

De halve van St. Tunnis

De halve van St. Tunnis

Ben ik op de baan bezig met de voorbereidingen voor de baantraining kom ik achter nabij de steeple-bak zijn daar over een lengte van misschien 20 meter gladde plekken. Smeltende sneeuw was daar over de baan gelopen en maakte het over een paar strookjes dwars op de baan spiegelglad. IJsbaantjes. Ai….daar had ik niet op gerekend. Een heer van stand zou zeggen Tom Poes verzin een list!

Het schema van 7 keer een serie 400-200 was zeker niet te doen. In overleg met mijn collega gaan we 300-tjes doen. Het startpunt zo kiezen dat de rust steeds op het gladde gedeelte plaatsvindt. Dit doen we 12 keer. In omvang wel iets minder maar dat zal de ramp wel niet zijn. Overigens was het een superavond om te trainen. Koud ja…dat was het wel maar er stond bijna geen wind en dat scheelt een slok op een borrel. De groep tevreden, mijn collega tevreden en ik ook. Wat wil je nog meer?

Zo was ons uitzicht op sommige plaatsen.

Zo was ons uitzicht op sommige plaatsen.

En dan vanochtend. Ben iets voor 6 uur wakker en ik kijk naar buiten en het lijkt wel of er vannacht wat sneeuw is gevallen. Het is de moeite niet. Dan trekt er een bui over en in een tijd van een half uur ligt er 5 cm. Stoep vegen is het parool. Voor de hoeveelste keer deze winter? Ik ben de tel wel kwijt. Wat ik wel weet is dat het ondertussen genoeg geweest is.
Samen met Harrie gaan we voor een duurloopje van een uurtje. Vandaag niet langer want zaterdagmiddag is er een HM in St. Antonis te doen. Ben er nog niet uit of dat het een wedstrijd gaat worden of een stevige duurloop. Het kan nog alle kanten op.

Advertentie
reacties
 1. patrician46 schreef:

  Het is inderdaad nu wel eens genoeg geweest met die sneeuw. Ik wil gewoon lente en mooi weer, zodat ik ook het lopen weer op kan pakken…

 2. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Vandaag zo’n 30 km gefietst overal heen op verschillende tijden en toch steeds in het zonnetje. Steeds als ik ergens binnen was hagel of sneeuw…. wat een mazzel. In ieder geval veel plezier in St. Antonis.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.