Nog eens ooit!

Geplaatst: 19/03/2013 in sport
Tags:, , ,

Dinsdagmorgen,

Nog één rondje en je bent ultraloper

Nog één rondje en je bent ultraloper

Als een ultraloper een loper is die de marathonafstand heeft overschreden ja…dan ben ik een ultraloper. Een paar jaar geleden liep ik hier in Uden met een groot aantal mensen samen een 50 km. De Be More Ultra Tour. Nog altijd een van mijn beste loopmomenten en ervaringen.

Voor mezelf zou ik best nog wel eens een 50 km willen lopen en had eigenlijk in mijn gedachten om dat op Hemelvaartsdag te doen. Dat valt dit jaar op donderdag 9 mei maar op zondag 12 mei heb ik me ingeschreven voor de Koning van Spanje trail dus die twee dingen matchen niet helemaal tenminste niet voor mijn lijf.
Dus die 50 km gaat op een ander tijdstip plaatsvinden. Wanneer? Daar moet in nog eens over nadenken op welk moment dat zoiets goed uitkomt. Het zal in ieder geval een 50 km worden die in mootjes gehakt wordt. Een blok van 20 km en twee lusjes van 15 km. Er zal ook een poging gedaan worden om er zo min mogelijk asfalt in te verwerken.

En nu op Hemelvaartsdag dan? Dat gaat redelijk vroeg in de ochtend een rondje worden van 20 km. Dit rondje is dan de testcase voor de start van de 50 km route op een later tijdstip. Als het je wat lijkt om die 20 km mee te lopen we gaan van start op het parkeerterrein van het bezoekercentrum de Maashorst  en we vertrekken om 8.00 u. in de ochtend. Het moet toch enigszins op wat dauwtrappen lijken.

Gisterenavond liepen we bijna ons laatste loopje op maandagavond op de straat. Na Pasen weer vertrekken bij Naat Piek om weer door het  bos en de hei te kunnen rondstruinen. Heb er wel weer zin in. Gisteren liepen ruim 10 km en waren met een dik uur weer terug. Een “kleprondje” want de belevenissen van St. Antonis moesten in geuren kleuren verteld worden.

Advertentie
reacties
  1. Jacqueline schreef:

    Op 9 mei. Hummm klinkt heel aantrekkelijk om mee te lopen.

  2. Ruth schreef:

    veel plezier in ieder geval! En we gaan elkaar dus weer snel zien, op de Koning van Spanje-trail 🙂

  3. Welke spannende gebeurtenissen kunnen dat zijn in SintTunnis dat er een uur lang over geklept kan worden? ; )

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.