Groeipijntjes?

Geplaatst: 21/03/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdag,

Een lege baan? Moet vol gaan worden!

Een lege baan? Moet vol gaan worden!

Zijn we bij onze club vanaf 2004 gegroeid in de recreantenafdeling van 80 naar bijna 400 dan snap je wel dat dit nog al wat inspanning gekost heeft om zowel de trainersbezetting en de trainingstijden rond te krijgen. Trainingstijden moet zeker op gelet worden want als ook de jeugd met behoorlijke groepen op de baan zijn en ook nog de wedstrijdploegen dan zijn er wel eens wat tegenstrijdige belangen. Met de juiste onderlinge afstemming is dat tot nu toe eigenlijk altijd redelijk goed verlopen.
Maar nu ook weer met de voorjaarssessie van start to run(125) en een groep diabetes(18) mag je verwachten dat er zeker weer een aantal blijven hangen. Die groei gaan we ook niet uit de weg.

Dit was gisteren. Vandaag een stuk beter.

Dit was gisteren. Vandaag een stuk beter.

Zo is er voor recreanten nog geen mogelijkheid om op maandag- en vrijdagavond te trainen op de baan. Daar gaat wel verandering in komen. Na het 6 weekse doorstart programma naar de EkoPlaza testloop die op de vrijdagavond gestalte krijgt met op 24 mei die 5 km testloop zijn er een paar trainers bereid gevonden om op vrijdagavond een vaste trainingstijd te laten zijn. Het geeft ons weer enige ruimte want even zo goed als er nieuwe leden op vrijdag aansluiten kan het even zo goed zijn dat er mensen uit de andere groepen gaan zeggen nou die vrijdagavond die past mij wel qua tijd.
Door de huidige trainingscoördinator wordt nu nog naarstig gezocht om ook nog op maandagavond een training te kunnen aanbieden op de baan. Ik verwacht dat het wel gaat lukken.

En…hebben jullie vanmorgen niet gelopen? Natuurlijk wel alleen niet zo heel lang. Een uurtje was lang genoeg. Harrie moest rustig aandoen vanwege wat rugklachten. Maria gaat zondag naar Venlo voor de Venloop en ik mocht rustig vanwege de St. Tunnis. De start was nog fris maar gaandeweg werd het heerlijk loopweer.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.