Even spoedberaad!

Geplaatst: 24/03/2013 in sport
Tags:, ,

Zondagmorgen.

De volgende meters!

De volgende meters!

Gisteren mocht even een introductie praatje houden bij huidige groep start to runners. Mijn oude stek dus. Het praatje ging over het vervolg op hun eerste 6 weken. Ondersteunde eerst de atletiekunie run to the start nog nu doen ze dat alleen voor een groep die op weg is naar de Marikenloop. Geen ondersteuning dus? Dan doen we het gewoon zelf. We bieden hun een 6-tal trainingen aan met als afsluiting een 5 km testloop. Een sponsor hebben we al dus we gaan werken naar de EkoPlaza testloop op vrijdag 24 mei.

Nou waren er op vrijdag 2 trainers beschikbaar en dat betekent dat we dan niet verder gaan dan 40 deelnemers aan de clinic. Oei….en er zaten 140 mensen binnen. Consternatie alom. Hoe gaan die overige 100 dan verder?
Na de training zijn de start to run trainers even bij elkaar gaan zitten en die hebben nu tijd ingeruimd dat de limiet van 40 zeker opgerekt kan gaan worden naar 100. Je snapt dat dan na die 6 weken dat onmiddellijk gevolgen heeft voor de instroom in de diverse bestaande groepen.
In ieder geval is het nu zo dat er op vrijdagavond, na run to the start, trainerscapaciteit is gevonden om een nieuwe recreantengroep op te starten. Voor de maandagavond, ook nog een avond waar er geen groep op de baan traint, zijn er wat openingen om ook daar een groep te beginnen. Als dat doorgaat is er op  alle avonden van de week een mogelijkheid om te trainen. Groeistuipen?

Van die groeistuipen dat merk je ook op de zondagochtend. Was de opkomst in het verleden met dit soort winterse omstandigheden met die snijdende scherpe oostenwind een heel stuk minder. Vandaag was er amper iets van te merken. We moesten wel stevig bezig blijven om niet te vergaan van de kou. Maar ook evenals gisteren. Geen klaagzang gehoord.

Advertentie
reacties
  1. johannesdeloper schreef:

    Je mag wel oppassen dat dat mooie blauw niet grijsgelopen wordt met al dat geloop.

  2. Jacqueline schreef:

    Wat een luxe voor de lopers… elke avond van de week mogelijkheid om te trainen. De Keien groeit uit tot grote rotsblokken.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.