Voorlopig de laatste!

Geplaatst: 25/03/2013 in sport
Tags:, ,

Maandag,

Even ploeteren!

Even ploeteren!

Vanavond is het voorlopig onze laatste duurloop met als vertrekpunt ons Keienpaviljoen. Altijd als de klok in het voorjaar weer verzet wordt kunnen we in het bos, net aan, een duurloop maken van een uurtje. Volgende weekend is het weer zover. Maar omdat het volgende week maandag gewoon tweede Paasdag is zal het loopje niet in de avond zijn maar simpelweg overdag. De vertrektijd zal dan zijn om 9.00 u. bij Naat Piek.

De lengte van deze loopjes op maandagavond beginnen weer op een uur en gaan iedere week iets verder tot dat we aan 90′ zitten. Deze lengte wordt gehandhaafd tot aan de vakantieperiode en daarna gaan we door naar 2 uur. Werkend naar een najaarsevenement. Voor velen de halve marathon van Eindhoven. Als je dan daarna een korte herstelperiode in acht neemt ben je meteen klaar voor de Zevenheuvelenloop in november. Een goeie gelegenheid om nu tijd vrij te maken op maandagavond om mee in te stappen.

Maar eerst maar eens lente worden en onze actieradius in het bos wat vergroten. Laat ik de groep mooie plekjes zien. Die voor de eerste keer aansluiten komen op plekken in Uden waar ze het bestaan niet eens van wisten.

Advertentie
reacties
 1. Ruth schreef:

  zalig wel dat het vanaf volgende week weer lekker lang licht is ’s avonds!! Ik kijk er ook naar uit 🙂

 2. Jan schreef:

  Ga zelf ook weer de natuur in, zal zo nu en dan eens een keer aan jullie denken.

 3. djaktief schreef:

  Mooie plekjes genoeg daar weet ik nu sinds de weblogloop.

  groetjes,

  Dorothé

 4. Maurice Kohlen schreef:

  Het verouderingsproces is op een gegeven moment tot stilstaan gebracht bij jou he!
  Geweldig wat jij allemaal doet.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.