Last-minute!

Geplaatst: 26/03/2013 in sport
Tags:,

Dinsdag,

Het was al te donker om dit te zien!

Het was al te donker om dit te zien!

Het was dus gisterenavond voorlopig ons laatste duurloopje dat we bij De Keien Atletiek van start gingen. Had ik overdag een rondje in mijn gedachten dat we in iets meer dan uur zouden kunnen lopen maar tijdens het fietsen naar ons startpunt waaide de wind zo hard tegen. En het voelde bitterkoud aan. Dus toch maar last-minute een rondje de andere kant op plannen. Toch maar een rondje Hemelrijk doen met eerst de wind tegen en bij het naar huis lopen in de rug. Twee nieuwe opstarters waren er vandaag bij de rest vertrouwde gezichten. Vertrouwde gezichten maar wel boordevol nieuwe plannen. Die kunnen voorlopig wel weer even vooruit. Toch is het goed om te weten dat die duurloopjes in de aanloop naar een evenement goed bevallen.
Het wordt een vast trainingsmoment in je loopagenda. Het leuke aan zo’n vast trainingsmoment in de week daar komt ook niemand meer aan dat is van jouw. Maar owee.. wijk je er een paar keer vanaf  dan ben je de vaste grip erop ook zo maar weer kwijt. Continuïteit is hierin het beste.

Ik mocht mee op kop vandaag waarschijnlijk met de bedoeling om anderen zo veel mogelijk uit de wind te zetten. Goede keuze! Breedgeschouderd en hoog op de poten. Uiteindelijk werd het een rondje van 12.1 km met een gem. van net aan 10km/u.

Advertentie
reacties
  1. Kitty schreef:

    hihi want zij zijn groot en ik ben klein en dat is niet eerlijk, o nee…. ;-)) #calimero

  2. jan schreef:

    Ik mag zeker niet aan Calimero denken?

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.