Spanning stijgt!

Geplaatst: 28/03/2013 in sport
Tags:, ,

Donderdagmorgen,

Mooi overzichtsplaatje.

Mooi overzichtsplaatje.

Het zal niemand verbazen dat gisterenavond er niet veel personeel van ziekenhuis Bernhoven op de training aanwezig waren. Op zaterdag is het zover dat 2 ziekenhuizen Veghel en Oss opgaan in 1 nieuw gebouw in Uden. Het spreekt ook voor zich dat het nu alle hens aan dek is om die verhuizing vlekkeloos te laten verlopen. Ja….eentje was er wel die is vanaf nu tot aan volgende week vrij. Een uitzondering. Ze vertelde me wel dat toen ze gisteravond vertrok vanaf haar oude vertrouwde werkplek dat het wel wat met haar deed. Dinsdag beginnen op een totaal andere plek.

Vorig jaar rond deze tijd waren de voorbereidingen voor “Bernhoven loopt warm” in volle gang. Toen is in principe afgesproken om daar een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. En dat gaat ook gebeuren maar meteen het eerste het beste jaar gaat dat onmogelijk lukken. De medewerkers van ziekenhuis Bernhoven komen nu gewoon om in het werk. Ook de infrastuctuur leent er zich op dit ogenblik nog niet voor. Het koude weer heeft daar zeker nog een grote rol in gespeeld.

Maar je denkt wel terug aan het geweldig goed geslaagde loopevenement. Een eerste keer en meer dan 750 deelnemers wie had dat ooit durven dromen. Ik in elk geval niet. Volgend jaar maar weer.

Het werd een frisse baantraining gisterenavond. Kijk de lopers blijven wel warm tijdens de kern, 2*800 3*600 en 4*400 met 200 m dribbelpauze, maar als je zelf teveel stilstaat snijdt de wind dwars door je heen. Bezig blijven was het devies. Zo doe je tijdens een baantraining ook nog eens wat!

En nou straks maar eens op weg voor ons donderdagduurloopje. Nee…. nog niet zo lang vandaag.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.