Baanwedstrijden.

Geplaatst: 03/04/2013 in sport
Tags:, ,

Woensdag,

Klaar!

Klaar!

Op zondag 14 april dan is bij ons onze eerste baanwedstrijd weer. Een competitiewedstrijd voor B-junioren. Maar voordat die kan plaatsvinden moeten er nog wel een aantal zaken gebeuren. Zo zullen de palen voor het polsstokspringen geplaatst moeten worden. Het net van de grote discuskooi moet nog opgehangen worden. Alle wedstrijdmaterialen moeten gecontroleer. Ook de jurycommissie is al een tijdje bezig om voldoende mensen bijeen te krijgen. Ik heb mezelf op “vrij” gezet om in Rotterdam te kunnen supporteren.

Het kijkt allemaal zo leuk om de bedrijvigheid van een baanwedstrijd te zien maar je hebt niet in de gaten welk een werk er aan vooraf gaat. En op de zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd is er ook nog de 3 km testloop voor de Start to Runners. Altijd een prachtige happening om die over de finish te zien gaan.
De week daarna op 19 april mag ik op vrijdagavond weer verder, met een aantal mensen die Start to Run hebben afgesloten, naar een afsluitende 5 km. De EkoPlaza testloop. De groep die zich hiervoor heeft aangemeld is op dit moment 45 man. Die groep gaat nog wel wat groeien. Ze hebben de kans tot 18 april dan gaat de inschrijving op slot.

Niks te doen? Werk zat!!

Advertentie
reacties
  1. Dat vele werk is een kolfje naar jouw hand Tiny. Stel je voor dat je helemaal niets om handen had… je zou er maar kriegel van worden en da’s niks gedaan voor zo’n actieveling als jij. Dat het maar een mooi (baan)seizoen mag worden.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.