Kan nog net!!

Geplaatst: 07/04/2013 in sport
Tags:,

Zondag,

hier was ons trainingspunt!

hier was ons trainingspunt!

Zoals ik een aantal weken geleden al eens schreef is het aftasten wat deze groep voor mogelijkheden heeft. De diversiteit is groot ook het verschil in leeftijd speelt een belangrijke rol. Dus vandaag maar weer eens zien of de actieradius wat groter kan dan men denkt.

Het inlopen naar het punt dat ik mijn gedachte heb, de blokhut annex roestbak, is nagenoeg 3 km. Best een heel eind. Ik kap dit stuk in 2 gedeeltes. Tot halfkoers inlopen en dan enige oefeningen. Vervolgens nog een stukje inlopen en het laatste stukje van 300 m op tempo naar het afgesproken eindpunt in koppeltjes met enige seconden tussenruimte. Zie je wel op de plaats van bestemming. Nou mag ik de kern van de training niet te lang gaan maken want ook de terugweg zal in mootjes gekapt moeten worden. En nu zijn we al ruim een half uur onderweg.

dit is puur genieten

dit is puur genieten

Bij ons eindpunt is een redelijk open stuk met enige bomen ook nog wat los zand en een paar bultjes.In groepjes van 5 of 6 man gaan we 5′  in tempo tussen de bomen slingeren. Ieder groepje kiest zijn eigen route. Ieder minuut wisselt ook de koploper die zelf weer mooi achter aansluit. Kop over kop dus. Er wordt stevig gewerkt op deze echt mooi zonnige zondag. Er zijn tenminste al een hoop jasjes uit. Als laatste oefening van de kern nog eens 2′ op tempo een pad volgen met mul zand.
Na enige herstelpauze op de weg terug. Ook op de terugweg met 2 keer een oefeningensessie. Wat een mooi gezicht die rooie koppies van de inspanning. Waarschijnlijk wisten ze zelf niet dat ze dit nog konden. Grensverleggend bezig heet dat geloof ik.
Geloof me dat de thee heerlijk smaakte zo pal in het zonnetje. Hier word je echt vrolijk van. Vergeten is alle kou!!

Advertentie
reacties
  1. RunningHans schreef:

    Eindelijk…. Het wordt lente als de jasjes uitgaan

  2. djaktief schreef:

    Geweldig die zon Tiny! Ik had die toch wel gemist merk ik nu.

  3. Kitty schreef:

    Dus toch!! Goed gewerkt!!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.