Altijd wel iets!

Geplaatst: 11/04/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdag,

Kei leuk toch!

Kei leuk toch!

Of het met andere sporten of sporters ook zo is weet ik niet maar voor hardlopers is het weer een dankbaar fenomeen om het over te hebben en dan meestal in de zin van te klagen. Is het niet te koud is het wel te warm. Ligt er sneeuw is het te glad en als er al wind is dan blaast hij tegen terwijl het eigenlijk toch ook zo is dat hij toch ook bijna even ver vanachter blaast. Want zeg nou zelf er wordt toch meestal een ronde gelopen en dan heb je toch even ver het windje mee. En als je het hebt over de wind is het toch juist die, die er voor zorgt dat je in één en hetzelfde loopje een grote diversiteit hebt in mate van inspanning. Dus over wind hoef je niet te klagen en zie die het als je beste “trainingsmaat”.
En dan is er nog de regen. Oké…je wordt er nat van maar dat heb je onder de douche toch eigenlijk ook. Brildragers die hebben wel een reden tot klagen want dat ding komt onder de waterdruppels en je ziet er wat minder door. Zet je evenwel een petje op met een klep dan wordt de situatie al weer heel anders. En zeg nou eens eerlijk is het niet leuk om het kind in je naar boven te laten komen en door de plassen te stampen en te spatten.
Kortom het weer is voor mij nooit een reden om er ook maar een meter minder om te lopen tenzij de veiligheid van mezelf of van de groep waarmee ik loop in het geding zou zijn. Dan wordt het anders.

Een natte duurloop werd het vanmorgen wel. Dat was lang geleden om zo nat te worden. Een voordeel was het wel dat we geen last hadden van het stof zoals afgelopen maandag. 15 km bijschrijven!

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Herkenbaar Tiny er is altijd wel iets, maar het gaat erom welke rol je iets laat spelen in het stuk van vandaag. Ik probeer altijd naar de mogelijkheden te kijken en niet naar de beperkingen, dus jouw voordeelvisie spreekt me wel aan.

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.