Spannend!

Geplaatst: 12/04/2013 in sport
Tags:, ,

Vrijdag,

Baan aangekleed voor de test.

Baan aangekleed voor de test.

Niet alleen voor de lopers die in Rotterdam gaan lopen wordt het een spannend weekend maar ik weet zeker ook voor meer dan 125 start to runners die morgen aan het einde van hun 6 weken een test gaan afleggen of dat ze 20′ aaneengesloten kunnen lopen. Dat is voor hun zeker net zo spannend als al de marathonlopers.
Een aantal van die starters, ruim 50 tot nu toe, hebben door middel van hun inschrijving al duidelijk gemaakt om nog eens 6 weken met ons verder op pad te willen gaan. Wij bieden hun die mogelijkheid om 6 weken lang op de vrijdagavond op onze baan te komen trainen om op 24 mei een 5 km wedstrijd te  kunnen lopen. De EkoPlaza testloop.

Vanaf eind mei hebben we een tweetal trainers bereid gevonden om die vrijdagavond een vaste trainingsavond van te maken. Een extra trainingsavond om de spreiding van recreanten nog wat groter te maken. Er wordt overigens ook nog naarstig gezocht om op de maandagavond nog een mogelijkheid te gaan bieden. Voordat je deze mogelijkheid aanbiedt moet je er wel redelijk zeker van zijn dat je de kwaliteit en continuïteit kunt waarborgen.

Willen we de groei er in houden moeten we wel iets gaan doen.

Advertentie
reacties
 1. John schreef:

  Het was inderdaad een spannende dag voor de starttorunners. Na een deel van de lopers de voorafgaande 5 weken begeleid te hebben was het mooi om te zien hoe zij stuk voor stuk hun doelen wisten te halen.

 2. Julie Mestdagh schreef:

  Minstens even spannend Tiny. Wij ervaren lopers vergeten gemakkelijk hoe moeilijk het is om die eerste kilometers te lopen. Ik heb dat gemerkt toen Maarten begon te lopen. De moeite die hij deed om aan 5km te geraken. Onze normen zijn ondertussen al zodanig verlegd dat we daar niet bij stilstaan. Maar die eerste 20 minuten zijn minstens even spannend als een eerste marathon. Minstens. Ik wens ze allemaal succes!

 3. djaktief schreef:

  Ze blijven je hart hebben die start to runners Tiny. Leuk dat jij zoveel mogelijkheden ziet om iets sportiefs uit mensen te halen. Een leuk evenement gewenst. Ik ga supporteren in Rotterdam in de buurt van Laan op Zuid.

  groetjes,

  Dorothé

 4. Fabiola schreef:

  Dat is zeker zo spannend als de marathon in Rotterdam. Ik wens ze allemaal veel succes en ook veel plezier natuurlijk, achteraf dan…:-)

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.