Gelukt!

Geplaatst: 13/04/2013 in sport
Tags:, , , ,

Zaterdag,

Het gaat bijna gebeuren!!(foto is van Toon)

Het gaat bijna gebeuren!!(foto is van Toon)

 

Zoals ik gisteren al schreef was het vandaag een spannende dag voor een heel stel start to runners maar ook voor een aantal mensen van de vaste groepen. Zij mochten het spits afbijten voor hun 3 km. Een test ook hoe hun vooruitgang is geweest van het afgelopen half jaar. Precies zoals de planning was om 10.00 u. van start. Tevreden gezichten na afloop!

Dan de starters om 10.30 u. Voor het eerst een startnummer op voor het eerst een startschot. Wat een mooi feestje was het. Ruim 100 gingen er van start en ruim 100 gingen er over de finish. Een compliment aan het begeleidingsteam. De komende vrijdag mag ik voor 6 weken met een groot aantal van hun op stap.

vrij verkeer voor dieren maar ook voor lopers.

vrij verkeer voor dieren maar ook voor lopers.

Als ik voor iemand een begeleidingsschema schrijf dan staat er iedere week wel een training in die wat wisselt van tempo. Dat kan een wisselduurloop, een baantraining, een heuveltraining of combinaties daarvan zijn. Nou kan ik wel iets voorschrijven maar ik moet wel iets weten van de impact of de uitwerking van zo’n training. Neem maar van me aan dat ik alle trainingen die er op de lijst voorkomen zelf ooit gedaan heb. Het  zal wel duidelijk zijn dat ik zelf niet iedere week zo’n stevige training meer doe.
Vanmiddag was het een dag om weer eens iets uit te proberen. Een piramidetraining maar dan heuvel op (ecoduct). Eerst 100 m omhoog op tempo en terugdribbelen daarna over naar 200-300 en 400 m. Vervolgens nog eens terug van 400-300-200 en 100. Na deze serie nog een keer. Pittig met mijn vriend de wind die me vandaag wat tegenwerkte.
Ik weet nu dat ik deze training in een schema kan verwerken.
Zet er mijn gelopen tijden maar niet bij. Wordt dan zeker op mijn vingers getikt. Ook trainers lopen wel eens ooit te snel;-)

 

Advertentie
reacties
  1. johannesdeloperj schreef:

    Als “wanhoopsleerling” had ik moeite met dat terugdribbelen, met terugwandelen ging het beter….

  2. Christine schreef:

    ai, toch niet voor morgen

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.