Voorjaar!

Geplaatst: 18/04/2013 in sport
Tags:,

Donderdag,

voorzichtig gaat het groen worden.

voorzichtig gaat het groen worden.

Eindelijk was het gisterenavond dan weer eens zover dat je naast de baan kon staan in een korte broek. Een gelegenheid bij uitstek om je spataderen maar eens flink te luchten. Nog maar 2 weken terug staan te vernikkelen van de kou en nu gewoon vergeten hoe het was en genieten van hoe het is. Overigens niet iedereen was het eens met de korte broek. Een paar argumenten lagen daar aan ten grondslag. In mijn optiek overigens flut-argumenten: “ja maar mijn benen zijn nog zo wit”. Natuurlijk als je ze nooit de zon laat zien zullen ze dat ook wel altijd blijven. Een volgend argument: “ja maar mijn benen zijn nog niet geschoren”. Mooi zo als dat zo is dan is dat ook nog wat minder koud ook. Zoals ik al zei: “flut-argumenten”.
Een verademing om met deze omstandigheden weer een langs de baanrand te staan.

En dan onze duurloop vanmorgen. Weer heel andere omstandigheden. Was het gisteren nagenoeg windstil dat was het nu in het geheel niet. Gelukkig zijn we met ons groepje heel flexibel en kunnen we draaien en keren en naar links- en naar rechts afslaan zodat we onze vriend de wind nooit lang helemaal tegen te hebben. Het is een trailachtig rondje geworden van 18 km. Net geen twee uur onderweg geweest. De tijd komt er weer aan om het aantal km’s weer eens wat op te voeren. Duurloopjes op maandagavond wat langer en op donderdag de overstap maken van 2 naar 3 uur. Best wel zin in!

Advertentie
reacties
 1. Jacqueline schreef:

  Eindelijk weer een korte broek.

 2. patrician46 schreef:

  Hier ook nog iemand die de benen nog niet geschoren heeft. En ja, mijn benen zijn ook nog altijd wit. Maar… ik heb ook nog geen korte broek om in te lopen, dus moet eerst eens één gaan halen. Want het wordt toch langzaam wel wat warm voor de lange broek haha. Maar haren of kleur houden mij niet tegen om als het weer het toelaat in korte broek te gaan lopen hoor 😀

 3. Ruth schreef:

  hier ook eentje dat met melkflessen ging lopen afgelopen woensdag, ze moeten toch een beetje zonlicht vangen om wat bruin te worden hé 🙂

 4. Jan schreef:

  Ik houd 14 graden aan tot het punt van korte broek en korte mouwen. Als je vaak op blote voeten loopt is het een idee je verder wat warmer aan te kleden om de doorbloeding van je voeten op gang te houden. (hopelijk geen flutargument…)

 5. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Ik werd ook raar aangekeken toen ik zoonlief rennend naar school bracht in korte tight en dito shirt met inderdaad melkflessen daaronder, maar 2 uur later was toch heel blij met mijn kledingkeuze, net als met dat extra flesje drinken.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.