Haasten?

Geplaatst: 23/04/2013 in sport
Tags:,

Dinsdag,

Een mooie maandagavond

Een mooie maandagavond

Afgelopen zondag een kort berichtje op twitter: “Tiny, maandag zo rond 5 uur tijd voor een loopje in Uden”. Een berichtje van Frank die een toneelmeestersoverleg heeft in Uden. Natuurlijk daar maak ik toch tijd voor. Het zit er net aan in. Om 5 uur een loopje van een uur. Thuis even droge spullen aan en daarna met de groep om 7 uur het bos in. Meer heb ik Frank niet te bieden.
Samen bij Naat Piek op stap dus. Niet zo gewend om op zachte ondergrond te lopen en zeker niet de paadje die we uitkozen. Voor mij was het een testje hoe de vlag er bij Frank bij hing na zijn ongelukkige schuiver van een aantal maanden terug.
Ik weet nu dat hij weer redelijk belastbaar is. Ongeveer 10 km gelopen in 55′

Dan snel even wat droge spullen aan en vervolgens weer terug. Een groep van 20 mensen staat al ongeveer te trappelen van ongeduld om te vertrekken. Eeuwige twijfelaars: “jasje aan,jasje uit, toch maar aan”. En gaandeweg het loopje zie je steeds meer jasjes om hun middel geknoopt worden. Dus toch uit moeten laten. Er stond 70′ op het programma. Langzaamaan wordt de actieradius weer wat groter. Je kunt steeds net iets verder weg. Steeds net iets meer van de omgeving laten zien. En ook steeds meer komen deze lopers tot de ontdekking dat we toch wel in een omgeving wonen waar het schitterend hardlopen is.

Met 10’5 km en 1:11′ op de klokken weer terug bij af. Vandaag meer eens een looprustdag inplannen.

 

Advertentie
reacties
 1. Kitty schreef:

  Lekker hoor!!

 2. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Standaard is voor mij nu korte broek en shirt met korte mouwen. Gewoon een intervalletje als je het koud hebt en het is gelijk over toch?

  groetjes,

  Dorothé

 3. Jan schreef:

  twice a day keeps the docter away?

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.