Niks lopeloze dag!

Geplaatst: 26/04/2013 in sport
Tags:,

Vrijdag,

Mooie nieuwe banners

Mooie nieuwe banner!

Is het op vrijdag de gewoonte om een loopvrije dag te hebben is dit voor de komende 5 weken nog niet het geval. We hebben bij onze club de start to runners een vervolgclinic aangeboden van 6 weken. Deze trainingen mag ik mede verzorgen op de vrijdagavond. Dus niks lopeloze dag. Zoals ik afgelopen week al schreef dat trainen een vast punt in je agenda moet gaan worden. Dat bereik in niet in 6 weken daar moet je iets langer over doen. Vandaar de aanbieding.
En het allerbeste werkt het ook nog als je jezelf een doel stelt. Nu is EkoPlaza een van onze clubsponsors en de Keienloop in september heeft het predicaat EkoPlaza Keienloop meegkregen. Dit jaar wordt er gelopen op zondag 8 september. Vooruitlopend hierop is er een loop van 5 km, de EkoPlaza testloop,  in het leven geroepen voor de mensen die de vervolg clinic doen. Maar uiteindelijk mag er gewoon iedereen aan deelnemen. Die loop is op vrijdagavond 24 mei om 19.45′
Nieuwe banners voor de Keienloop zijn er al. Nu de uitvoering nog.
Het management van de biologische supermarktketen heeft zich in ieder geval ten doel gesteld om van iedere winkel in Nederland een team aan de start te hebben staan.

Ik verwacht er eigenlijk best veel van maar eerst vanavond maar weer eens aan de bak.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Hi Tiny,

    Eigenlijk pas ik mijn leven/agenda aan mijn rennen aan…. maar ook aan andere dingen hoor. Veel plezier met de clinic en de Keienloop tzt.

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.