Ruimte gemaakt!

Geplaatst: 27/04/2013 in sport
Tags:, ,

Zaterdag,

Die lieten zich goed smaken.

Die lieten zich goed smaken.

Zeker heb ik het wel al eens ooit verteld dat we op zaterdagmorgen de baantraining verzorgen met 3 trainers. Een team van 3 waarvan ik de jongste ben. Nou heeft onlangs een van die trainers te kennen gegeven er mee te willen stoppen. Allerlei clubwerkzaamheden die op zijn bordje liggen en nog een training verzorgen werd hem net iets te veel.
Zo’n besluit moet je natuurlijk respecteren maar het is wel zo dat je naarstig op zoek moet naar vervanging en aanvulling want ook deze groep groeit nog steeds. En zeker als er van de groep die op vrijdagavond met run to the start bezig is een instroom te verwachten op de zaterdagochtend.

Gelukkig zijn we in staat gebleken om voor aanvulling te zorgen. Twee trainers zijn er bereid gevonden om op de zaterdagochtend mee te gaan doen. Nu dus een begeleidingsteam van 4 man/vrouw. Een uitbreidingsmogelijkheid met zeker 15 mensen.

Een afscheid en een welkom na afloop van de training met koffie en iets lekkers. Weekend goed begonnen.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.