Nog steeds fris!

Geplaatst: 28/04/2013 in sport
Tags:,

Zondag,

In de bloei van zijn leven!

In de bloei van zijn leven!

Als ik vanmorgen wakker wordt en ik kijk uit het raam zie ik dat de daken van de geparkeerde auto’s wit zijn. Een indicatie om mijn lange broek maar al vast klaar te leggen voor de training straks. Het zonnetje kan er dan wel bijkomen maar fris is het alleszins. Als het drukker gaat worden bij Naat Piek ben ik zeker niet de enige die de keus van lang gemaakt heeft. Die voor kort gingen hadden kippenvel.
Niettemin was het fantastisch weer om in het bos te zijn.
Dan ook maar meteen een zonnige training er van maken. De kern vandaag 4 blokjes van 3′ tempo. Ieder krijgt een kegeltje mee om je plek tot hoever je kwam in die 3′  te markeren.
Probeer in de volgende blokjes steeds op dezelfde plaats te eindigen. Leer jezelf kennen. Niet overschatten maar ook zeker niet onderschatten.
De rust is iedere keer terugdribbelen naar de plek van het startpunt. Om zelf ook nog een beetje actief te blijven start ik achteraan en loop in die 3′ naar de koplopers. Na het keren ga ik weer iedereen voorbij. Kan ik redelijk zien hoe de vlag er bij iedereen bijhangt.

De zondag op z’n minst goed begonnen.

Advertentie
reacties
  1. djaktief schreef:

    Tjee Tini, 3′ blokjes poeh dat haal ik niet en jij kachelt ze nog voorbij! Hier vandaag prachtig weer en in korte tight en shirt zonder mouwen 35 km in 6′ gedaan.

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.