De vooruitgang!

Geplaatst: 03/05/2013 in sport
Tags:, ,

Vrijdagavond,

Kegeltjes

Kegeltjes

Vanavond de 3de vrijdagavond dat de groep die zich heeft aangemeld voor een vervolgsessie van 6 trainingen. We mogen het misschien dan wel geen Run to the Start noemen omdat we de organisatie in eigen handen hebben. Maar hoe dat je het ook wilt noemen we begeleiden de deelnemers om uiteindelijk op 24 mei een testloop te doen van 5 km.
Wat mij vorige keer al op viel aan de lopers/loopsters die doorgingen is de enorme gemotiveerdheid om te slagen. Ze willen verder op hun looppad. Aan ons de taak om er de rem goed op te houden anders lopen ze zich binnen de kortste keren over de kop.

Van de groep die vorige keer verder ging waren er destijds nog al wat die ook de overstap gemaakt hebben naar onze club. Een ploegje dames die nu voor de Marikenloop10 km aan het trainen zijn liepen vandaag met dit schitterende loopweer hun eerste duurloop van 90′. Ik ben er van overtuigd dat ze het niet gemakkelijk hebben gehad maar ze fixten het wel. Als ze zelf al niet trots zijn op hun prestatie dan ben ik het wel. Het loophart op de juiste plek!!

reacties
  1. djaktief schreef:

    De Mariekenloop was ook mijn eerste wedstrijd. Ik heb er nog altijd een zwak voor.

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.