Mijn duizendste!

Geplaatst: 07/05/2013 in persoonlijk, sport
Tags:, ,

Dinsdagmorgen,

Tempo maken om er weer bij te komen.

Tempo maken om er weer bij te komen.

Aangestoken door een aantal bloggers in Nederland die hun verhaaltjes over hun trainingen en wedstrijden schreven maakte ik bij web-log ook een account aan en op 7 oktober 2007 plaatste ik mijn eerste berichtje. Nu bijna 6 jaar verder is dit mijn 1000-ste postje. Iedereen kent de migratie perikelen van web-log van een paar jaar geleden. Web-log zou niet meer ondersteund worden door Typepad en zou overgaan naar WordPress. Om alvast wat thuis te raken bij WordPress probeerde ik daar eens wat te doen. Nu was het zo dat bij een gratis account bij web-log de exportfunctie niet geactiveerd was. Op een bepaald moment kwam ik erachter dat de functie actief gemaakt was en transporteerde, nog voordat de eigenlijke migratie op gang was, al mijn blogjes over naar WordPress.

Welk een goeie zet dit was bleek vele maanden en een hoop ergernis later. Een aantal bloggers is de zin in het bloggen door deze ellende gewoon vergaan. Uiteindelijk ben ik geen van mijn verhaaltjes kwijtgeraakt alleen de bijbehorende foto’s. Niet dat ik daadwerkelijk de plaatjes kwijt ben maar de links naar de plaatjes kloppen niet meer dus zodoende in mijn oude blogjes niet meer zichtbaar. Dit was mijn eerste postje toen ik over was naar WordPress.
Niet alleen is het vandaag mijn 1000-ste blogje maar met nog een paar reacties te gaan zijn het er in de loop van de jaren 10000 geworden. Ik ben overigens benieuwd wie de jubileum reactie schrijft.

Maar genoeg hierover. Gisterenavond werd er gewoon een duurloopje gemaakt met een groep van net aan 20 mensen. Er stond 80′ op de rol. Het werd iets langer. Onderweg een paar drink- en sanitaire stops dan verlies je wat aan tijd. Een mooi rondje van 14 km op deze prachtige maandagavond. Stoffig ja…dat was het wel.

Advertentie
reacties
 1. Daniëlle schreef:

  Veel te laat maar alsnog van harte proficiat met je blog jubileum!

 2. RunningHans schreef:

  Ik heb mijn plaatjes wel teruggehaald, maar ik denk dat jij er veeeeel meer hebt dan ik. Gefeliciteerd met deze mijlpaal. Op naar de 2000…

 3. Ruth schreef:

  leuk zeg, al 1000 postjes. Ik zou het bij mezelf begot niet weten, eerste blog is weg en in skynet werd de teller niet echt bijgehouden. Ach ja, zolang je het maar plezierig vindt hé! blijven bloggen maar!

 4. Peter Kuijpers schreef:

  Tiny loopt afstand van Uden naar Singapore!

  Tiny publiseerde vandaag zijn 1000ste blog. Hanteren we voor het gemak een loopafstand van 10 km per blog levert dat toch gauw 10.000 km op. Wat een afstand! Hij heeft het weliswaar niet in een run gelopen maar toch. Complimenten. Ik bevind me ergens in de buurt van Istanbul…

 5. ruud schreef:

  mooie mijlpalen Tiny
  1000 blogjes, 10000 reacties; grappig dat dat (nagenoeg?) samenvalt
  lekker door blijven gaan

 6. Rene schreef:

  Gefeliciteerd, Tiny! Duizend is een hoop om uit te typen en nog meer om over na te denken. Zoals zoveel dingen is het een kwestie van volhouden. We hebben al zoveel bloggende hardlopers verloren aan (in principe niet-publieke) diensten als Hyves en Facebook. Het kost ook tijd om te doen, vooral om het interessant te houden voor anderen. Als je bloggen niet leuk vindt, wordt het al snel “werk”. Het feit dat je nog steeds hier bent, zegt me genoeg; je vindt het duidelijk een genot om te doen. Op naar de volgende mijlpaal!

 7. johannesdeloper schreef:

  Gefeliciteerd Tiny, ik heb er heel veel van gelezen van die 1000 en leef met je mee.

 8. Wendelien schreef:

  Gefeliciteerd! Soms vraag ik me af waar je de tijd voor al je activiteiten vandaan haalt.
  De teksten van je blogjes ontstaan tijdens je duurloopjes heb je wel eens gezegd. Bloggen is een goede manier om niet alleen je gedachten te ordenen maar ook om e definitief te maken. En het is nog leuk voor anderen ook.
  Misschien moet ik er ook maar eens mee beginnen;) Zou wel efficiënt zijn!!

 9. Gefeliciteerd Tiny. Afgaande op bovenstaande tekst moet je wel de allereerste blogger ooit geweest zijn. 🙂

 10. djaktief schreef:

  Proficiat Tiny, net als bij rennen beginnen veel mensen te bloggen, maar na verloop van tijd komt de klad er in. Dat gebeurt niet bij jou en dat zegt wat over jou. Ik vind je stukjes heel leuk om te lezen. Keep blogging and running,

  Groetjes,

  Dorothé

 11. Kitty schreef:

  Wow!! Gefeliciteerd met je 1000ste ik geloof niet dat er je dat veel nadoen!! 1000 in 6 jaar dat betekent toch al gauw elke 2/3 dagen een nieuw blog….! Respect!

 12. Hoi Tiny, dat duurloopje mag misschien wat stoffig geweest zijn, jij bent dat in ieder geval niet. Na 6 jaar en 1000 blogjes weet je telkens weer te verrassen met jouw unieke kijk op het (hardloop)leven. Felicitaties met dit jubileum, enneh… ga zo door!

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.