Dauwtraptrailloopje!

Geplaatst: 09/05/2013 in sport
Tags:, ,

Donderdagmorgen,

hier was de start vanmorgen.

hier was de start vanmorgen.

Ik had bijna mijn loopkleren wel aan kunnen houden. Gisterenavond een baantraining verzorgd en vanmorgen begint ons dauwtraprondje om 8 uur.Ik was toch wel benieuwd hoeveel en met wie ik vandaag van start zou gaan. Ik wist wel dat de groep niet zo groot zou zijn. Normaal loop ik op Hemelvaartsdag altijd twee lusjes van 15 km elk maar met de Koning van Spanje in het vooruitzicht voor zondag is het niet slim om vandaag nog 30 km te lopen. tenminste niet voor mij. Dan maar 1 lus van bijna een halve marathon.

Even voor 8 uur ben ik op de parkeerplaats van het bezoekerscentrum “Slabroek” eigenlijk moet ik voortaan “De Maashorst” zeggen want de naam is ondertussen veranderd.  De locatie gelukkig niet. Tot mijn grote verbazing zie ik Kitty al klaar staan om samen met ons te vertrekken. Uiteindelijk vertrekken we met 10 man/vrouw. Lekker rustig beginnen. Maar al vlug ligt de groep een beetje uiteen. Daar maak ik me niet zo druk om omdat ik zie dat Harrie in de voorste groep meezit. Die weet precies wat er moet gebeuren. Die draait zometeen met zijn groepje om en komt ons ophalen en sluiten gewoon weer achteraan. Daar hoef je niks over te zeggen dat gebeurt gewoon. Dat zal vandaag nog wel vaker voorkomen. Het zonnetje komt ons ondertussen ook nog gezelschap houden. Jasje vliegen dus uit.
Een kleine 2:30′ verder draaien we weer de parkeerplaats op. Voor mij zijn er weinig betere momenten denkbaar om een dag te beginnen. Genoten van ons parcours van de medelopers en van het weer.

Koning van Spanje kom maar op!!

Hieronder nog eens een samenraapsel van plaatjes die een aardig beeld geeft van onze route die we liepen.

Advertentie
reacties
 1. djaktief schreef:

  Jij bent helemaal in vorm Tiny. Gelukkig voor Sjan dat je je loopkleren niet hebt aangehouden. Veel loopplezier daar in Limburg. Dat zal vast wel lukken.

  groetjes,

  Dorothé

 2. johannesdeloper schreef:

  succes Tiny, wordt geen blubbereditie, schat ik deze keer.

 3. Kitty schreef:

  Wat een super manier om de dag mee te beginnen!! Pittig maar zeer zeker de moeite van het vroeg opstaan waard! Benen waren blij dat ze er weer waren… ;-)) thanks Tiny!!

 4. kaat schreef:

  Ik vind het echt fantastisch wat je doet, zowel je eigen prestaties als wat je doet voor het loopvolkje uit je buurt ! Veel succes zondag ! Overwin die koning 😉

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.