De helft al weer voorbij!

Geplaatst: 11/05/2013 in sport
Tags:,

Zaterdagmiddag,

Voor een paar jaar onze sponsor

Voor een paar jaar onze sponsor

Dat tijd lijkt te vliegen is wel algemeen bekend maar naarmate je ouder wordt lijkt het er toch echt sterk op dat het zeker niet langzamer gaat, dat vliegen van de tijd dan.
Gisterenavond was het alweer voor de vierde keer dat de deelnemers aan de vervolgserie van 6 trainingen na start to run aan de bak kwamen. Precies 10 weken training achter de rug. Iedere keer weer opnieuw verbaas ik me er over dat de vooruitgang zo snel gaat. En volgens mij merken ze dat zelf nog het meeste. Ik verwacht dat de meesten van de deelnemers de omslag in hun leven de grootste vooruitgang vinden. Een omslag in je manier van leven, in denken en doen.
Volgende week vrijdag de laatste  training en de week daarna een testloop over 5 km. De EkoPlaza testloop. Een speciaal voor hun georganiseerd wedstrijdje van 5 km dat overigens ook open staat voor iedere loper of loopster. De start is op vrijdag 24 mei om 20.00 u. Inschrijven kun je ter plaatse. De start is op de baan en je loopt een rondje van 1,25 km met iedere keer ook een doorkomst over de baan.
Het heeft er alle schijn van dat het een leuk wedstrijdje gaat worden.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.