Wijs of niet?

Geplaatst: 14/05/2013 in sport
Tags:, ,

Dinsdagmorgen,

Zo ziet er dat op sommige punten uit. De foto is van Ruth

Zo ziet er dat op sommige punten uit. De foto is van Ruth

Op maandagavond loop ik altijd met een groep een duurloop. De lengte is variabel afhankelijk van de tijd van het jaar. Ook de ondergrond van zacht en asfalt heeft met het jaargetijde te maken. Gisteren stond er 85′ op de lijst. Nou is 85′ niet echt een lengte voor een herstelduurloopje na de Koning van Spanje. Mijn spieren deden het overigens wel supergoed en voelde werkelijk niks van spierpijn of wat dan ook. Nog een voordeel van een rustige start? Ik denk van wel.

Dus welgemoed ging ik naar de training en zou wel zien waar het schip eventueel aan de grond zou lopen. Het ging in het eerste kwartier gewoon goed. Dan maar verder mee. Gelukkig mag ik altijd het parcours een beetje uitstippelen dus heb ik zeker niet het zwaarste rondje uitgezocht. Onderweg kreeg ik talloze vragen hoe dat zo’n trail nou in zijn werk ging. Uiteraard kregen ze een enthousiast antwoord. Het zou zo maar eens kunnen dat ik volgende editie met meer lopers uit Uden aanwezig zal zijn. Moeten ze wel snel zijn met het inschrijven.
Uiteindelijk heb ik gewoon het hele rondje mee gelopen. Net aan 13 km in 1:27′. Mooi rustig gehouden.

Nu vandaag een lopeloze dag.

Advertentie
reacties
  1. Ruth schreef:

    ferm dat jij gisteren al direct weer zo’n afstand kon lopen. Lukte mij niet hoor 🙂

  2. djaktief schreef:

    Ben nog steeds op zoek naar goede schoenen om het ook eens uit te proberen. Vertel hier ook maar hoe het in zijn werk gaat. Er is vast belangstelling genoeg voor. Ik vind het wel knap dat je geen spierpijn hebt. Ik krijg van alles boven de 2,5 uur lopen wel een lichte spierpijn.

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.