Feestje?

Geplaatst: 02/06/2013 in sport
Tags:, ,

Zondagmiddag,

Zo af en toe eens eentje!

Zo af en toe eens eentje!

Je kunt je natuurlijk afvragen of een verjaardag eigenlijk wel een aanleiding is voor een feestje. Je bent gewoon weer een jaar ouder. Gisteren was Sjan aan de beurt om jarig te zijn.
Vanaf de middag was iedereen welkom. Dat hebben we geweten. De hele verdere dag was het altijd volle bak. Om even na 23.00 u. gingen de laatste gasten de deur uit. En eerlijk is eerlijk het gebeurt niet zo vaak maar even na het opruimen nog een lekker wijntje gedronken. De eerste en ook meteen de laatste van de dag.

En je kunt het op zaterdagavond zo laat maken als je wilt op zondagmorgen staat er gewoon weer een lopersgroep op je te wachten. Nou heb ik met vroeg mijn bed uit nooit een probleem mee. Nu niet maar vroeger ook al niet. Meestal voor 6.30 u. ben ik er al uit.
Op zondagmorgen dan bereid ik mijn bostraining meestal voor. Zeker nu ik sinds januari op zondag een andere groep heb, met een erg grote diversiteit, kost dat wat meer denkwerk om iedereen ongeveer in gelijke mate aan hun trekken te laten komen. Het moet niet zo zijn dat het ene deel naar huis gaat en het gevoel te hebben van zeker deze dag niet meer van de bank te komen en het andere deel nog wel een uurtje verder had gekund.

Was de groep van overwegend dames(85%) tijdens het inlopen nog aardig luidruchtig was daar bij het uitlopen niks meer van te merken. Dat kwam bij  thee pas weer. Een graadmeter voor de training?

Advertentie
reacties
 1. Jacqueline schreef:

  Ook via deze weg nog van harte gefeliciteerd met en voor Sjan.

 2. johannesdeloper schreef:

  Voor Sjan nog gefeliciteerd, en je hoeft je je niet te verontschuldigen voor 1 wijntje en keer wat later hoor!

 3. djaktief schreef:

  Gefeliciteerd nog en goede gezondheid voor allebei gewenst!

  groetjes,

  Dorothé

 4. Christine schreef:

  het was een superfijne training Tiny! En..een verjaardag is altijd een feestje waard, je mag vieren dat je weer een jaartje erbij gekregen hebt.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.