Shirts!

Geplaatst: 04/06/2013 in sport
Tags:, ,

Dinsdagavond,

Leuk shirt!

Leuk shirt!

Iedereen heeft er wel een stapeltje van, shirts die je na een wedstrijd krijgt uitgereikt of in sommige gevallen vooraf erbij besteld. Nu zijn de shirts die je vandaag de dag krijgt of koopt wel van een redelijke kwaliteit maar dat was ooit echt wel anders. Ik werd op deze gedachte gezet door het shirt dat de dames bij de Marikenloop kochten. Een shirt van goede kwaliteit, pasvorm en kleur. Ik vind het een leuk shirt dat paars.
Een aantal jaren geleden als je dan een shirt cadeau kreeg was dat vaak puur katoen. Ooit heb ik eens een blogger horen zeggen: “weer een poetsdoek voor mijn fiets” Nou ja… en misschien had hij nog niet eens helemaal ongelijk.

De eerste lichting

De eerste lichting

Maar goed soms is niet de voorkant niet de achterkant maar de binnenkant van een shirt die kwaliteitsbepalend is. De binnenkant daar zit de herinnering die er aan een shirt hangt of kleeft. Hoe hard je er voor moest werken, hoe zwaar het wel was of nog andere argumenten. Zo heb ik wel een aantal, een shirt kwaliteit van niks maar voor geen geld willen missen.

Het shirt rechts op de foto is er zo eentje. Het shirt van de allereerste start to run sessie maart 2004  in Uden. De inschrijvingen bij internet verliep zo maar wat. Dus niet duidelijk hoeveel deelnemers er nou exact ingeschreven waren. Gelukkig had ik vooraf in ieder geval nog 5 clubtrainers bereid gevonden om bij de opening te helpen. Dat vond ik wel redelijk op de ruim 60 mensen die op mijn lijst stonden. Ik dacht dan kunnen er nog wel een paar aanwaaiers bij komen.

De ochtend begon en op het moment van 9.30 u. stond er nog een hele rij wachtenden om handmatig te worden ingeschreven. Bij de aanvang, bijna een kwartier te laat, zaten er welgeteld 111 deelnemers binnen. Ik wist absoluut niet wat me overkwam. Na 6 weken zijn we op de zaterdagochtend begonnen als vaste trainingsgroep. Nu emplooi voor 4 trainers. Daarom zal dit shirt voor mij wel een blijvertje zijn. Soms kom je ze nog wel eens tegen. Meestal kan ik het niet laten om tegen de drager er van te zeggen: “mooi shirt heb je aan!”

 

Advertentie
reacties
 1. Jan schreef:

  Sommige shirts zoals mijn Roparun-shirt in mijn BMUT-shirt zijn zo bijzonder dat ik ze vrijwel nooit aantrek, dat zit inderdaad van binnen.

 2. De Binnenkant. Daar gaat het om, inderdaad en die van jou is van goud Tiny.

 3. djaktief schreef:

  Dat is zeker een mooi shirt die gele. Ik ben nog trots op mijn nieuwe oranje.

  groetjes,

  Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.