Nonnen op de baan?

Geplaatst: 08/06/2013 in sport
Tags:, , ,

Zaterdagmorgen,

Doe nog maar even wachten

Doe nog maar even wachten

Nu wist ik wel dat er vandaag een filmploeg op de baan zou zijn om een reclame filmpje op te nemen voor een advocatenkantoor. Maar hoe of wat ik had er geen idee van.
Net voor het inlopen zag ik al een drietal voor mij onbekende personen zitten op de tribune. Witte sportschoenen en gele sokken. Hockeyers wellicht? Nou ja… dan maar met de groep gaan inlopen en bij terugkomst na ruim 2 km zag ik nog meer onbekenden en ook nog een camera. De cameraman en de regisseur? Kennelijk en wie die hockeyers dan? Nou dat bleken, nadat ze zich hadden omgekleed, een paar vrouwelijke advocaten te zijn. Hoe heet dat in vol ornaat? Toga dus.

Even contact gehad met de regisseur en hij legde heel summier uit wat de bedoeling was. Ik snapte al wel heel snel dat dat nog alle kanten op kon. Het is mij wel duidelijk geworden dat filmsterren wel heel veel geduld moeten hebben. Wachten…stukje draaien. Wachten…hetzelfde stukje nog eens draaien maar dan net iets anders. Het totale filmpje zou 15″ moeten gaan duren. Nu al bijna 2 uur bezig.
Maar goed uiteindelijk zal er wel alles op gestaan hebben.

Ik ben er van overtuigd dat onze figuranten, ik bedoel natuurlijk hoofdrolspelers, meer moe van dit gewacht zijn dan van een pittige training. Ben toch wel benieuwd hou het er uiteindelijk is op komen te staan.

Advertentie

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.