Dierbaar shirt!

Geplaatst: 14/06/2013 in sport
Tags:,

Vrijdagmorgen,

Erg dierbaar set

Erg dierbaar set

Een van mijn meest dierbare shirts is eigenlijk geen shirt maar een compleet loopset. Ik liep mijn 2de marathon destijds in 1994 in Rotterdam. Waarom het tot in 2008 moest duren voordat ik mijn 3de liep weet ik tot op de dag van vandaag nog niet. In al die tussenliggende jaren liep ik eigenlijk bijna altijd redelijk blessurevrij dus daar hoefde het niet aan te liggen. Waarom moest er nou een afspraak met mijn doodzieke zus aan te pas komen om me weer eens op een marathon te zetten. 14 jaar ertussen maar ook 14 jaar ouder.
Op het ogenblik dat ik de afspraak gemaakt had moest ik wel ongeveer weten wat ik nog aan trainingskm’s kwijt kon om blessurevrij te blijven. Mijn gewone gemiddelde dat zal in die tussenliggende jaren altijd zo tussen 50-60 km/week gelegen hebben.

Ben in januari 2008 van start gegaan alsof ik in het voorjaar de marathon zou gaan lopen. Uiteindelijk kwam ik erachter dat weken van 90 km toch wel de limiet was. Ging ik verder dan voelde het niet zo best meer aan. Ik heb toen een rustperiode ingelast en vervolgens de training opgepakt voor de Zeeuwse Kustmarathon. Op zaterdag 4 oktober was het zover. Ik geloof niet ooit nerveuzer aan een start gestaan te hebben.
Nee…ik geloof nooit dat een ander shirt me meer aan gevoel en emotie heeft opgeleverd dan dit set!  Hoe het me verging lees hier en hier maar.

Inmiddels is het mijn marathon geworden en ga hem dit jaar voor de 5de keer lopen.

Advertentie
reacties
  1. RunningHans schreef:

    Ik ken jouw verhaal. Blijft bijzonder

  2. djaktief schreef:

    Je verhaal gelezen…bijzonder Tiny!!!

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.