Krachttermen!!

Geplaatst: 19/06/2013 in sport
Tags:, ,

Woensdagmorgen,

Hier word je niet vrolijk van.

Hier word je niet vrolijk van.

Voor een aantal jaren terug hadden wij bij ons sportcomplex nog wel eens last van vandalisme. Bij de hoofdingang zit een afdakje en werd door hangjeugd nog al eens gebruikt om te schuilen tegen het weer. Op zich niet zo erg maar altijd was er wel iets. Of de regenpijp kapot of alle verf van de deuren bekrast. We hebben toen voor de ingang een hekwerk geplaatst en dit euvel voor een groot deel opgelost.

Een ander doelwit was om over het hek klimmen en onder de overkapping van de tribune te schuilen. Ik kwam op een avond op de training stond er een grote kliko onder de tribune in brand. Ik was er net op tijd. Mijn brandweerverleden kwam van pas.

De opslag van onze trainings-en wedstrijdmateriaal zit opgeslagen in garage boxen met een gewone garage deur als afsluiting. Twee ander boxen gebruiken we als werkplaats en gereedschap opslag. Het kwam nog al eens voor dat we ongewenst bezoek kregen en dan was er van alles zomaar ineens weg. Na het jatten van een stroomaggregaat  een paar jaar terug zijn we op zoek gegaan naar een deugdelijke afsluiting zodat het in ieder geval meer werk en tijd zou kosten om binnen te geraken. Gezien de rust van de laatste twee jaar redelijk gelukt zou je dan zeggen.

Tot vanmorgen dan. Kom ik al vroeg bij De Keien Atletiek om spullen in orde te maken voor een schoolsportdag ligt de garagedeur van ons gereedschapbox er helemaal uit. Met grof geweld geforceerd. Nadat de politie geweest was konden we pas inventariseren wat er allemaal weg was. In elk geval waren al onze bladblazers weg. Een drietal nog bijna nieuw.

Je snapt dat toen om 9 uur de meeste van de vrijwilligerswerkploeg aanwezig waren dat de krachttermen niet va de lucht waren. Vervolgens zijn we met 3 man (techneuten) aan de slag gegaan om de garagedeur weer in orde te krijgen. En geloof het of niet maar om 12 uur kon je van de inbraak niks meer zien. Behalve dan het lege bladblazer schap.

Advertentie
reacties
 1. johannesdeloper schreef:

  oppakken en met die bladblazers de hele gemeente Uden bladvrij laten maken en ze dan maar een start to run cursus aanbieden zou ik zeggen.

 2. Rene schreef:

  Bij onze club, Spado, is inbraak ook schering en inslag. Het clubgebouw (met kantine) is een makkelijk doelwit, omdat er geen toezicht is van buren, zoals in een woonwijk, alhoewel woninginbraken bij ons in de stad aan het stijgen zijn. Het zijn de kosten van het moderne leven, vrees ik. Als jij de zaken “dichttimmert” houdt inbraak en vandalisme niet op; het betekent dat de buren nu een bezoek krijgen van het dievengilde. Treurig, maar waar.

 3. djaktief schreef:

  Jeetje wat een strop voor jullie club en wat een gedoe allemaal. Ik hoop dat eea verzekerd is en/of dat jullie op een of andere manier je spullen weer terugkrijgen. De daders te pakken krijgen zal wel moeilijk worden. Fijn dat jullie zulke handige mannen hebben die de boel weer snel konden fixen.

  groetjes,

  Dorothé

 4. Julia Smeehuijzen schreef:

  Een oproep voor spullen die je nodig hebt, levert al gauw wat op bij De Keien. Zeg maar wat je nodig hebt, en misschien kan ik je helpen

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.