Nog een shirt!

Geplaatst: 24/06/2013 in sport
Tags:, ,

Maandag,

ook een gaaf shirt!

ook een gaaf shirt!

Toen mijn jongste zoon nog in Scheveningen woonde was ik daar een weekend eens op bezoek en ik wist dat er in Den Haag op de baan een 12 uurs wedstrijd werd gelopen. Een 12 en een 6 uurs zowel individueel als in estafettevorm. Uiteraard wild ik daar even een kijkje gaan nemen. Een Belgisch en een Nederlands team van webloggers deden ook mee aan de 12 uurs race. Een mooie gelegenheid om eens wat webloggers te leren kennen. Het jaar daarop, in 2008,  liep ik zelf met een team mee.

Ons team in 2009.

Ons team in 2009.

In 2009 werd er ook weer ingeschreven en wel met 3 teams van allemaal webloggers. Een team van hele snelle lopers die voor de prijzen gingen en 2 clubjes die aardig uit de voeten konden maar geen kandidaten voor een podiumplaats. Mij bombardeerde ze maar meteen als teamcoach van Driemtiem1. Dat was eigenlijk niet de bedoeling. Maar ja… het was nu eenmaal zo. Ons team bestond uit Frank, Bjorn, Gert, Ron, Martine en ik. Martine overigens ter elfder ure ingelijfd.
In een estafette is het de kunst om gedurende de hele wedstrijd de concentratie vast te houden. Zeker in een fase waar Gert last krijgt van zijn heup en zijn aflossingsbeurten moet laten schieten.
Ondanks die tegenslag lukte met ons team heel aardig.

Een prachtige wedstrijddag.

Een gaaf ogenblik!

Een prachtige wissel!

Een van de wissels staat mij nog helder voor de geest. Ronald van het snelle team kwam nagenoeg tegelijkertijd met mij de baan op dan was er nog 200 m te doen voor we bij het wisselpunt waren. Wat hij dacht dat weet ik niet maar mijn gedachte was: “die is mij nog niet voorbij”. Koen van het snelle team en Ron van ons team stonden klaar. Wie zou het eerste gewisseld worden? Tegelijk kwamen we op het wisselpunt. Het leverde  nevenstaande foto op.

Wat een wissel destijds!!

Advertentie
reacties
  1. Jacqueline schreef:

    Wat was het een prachtige maar vooral ook gezellige dag met al de webloggers…. mooie herinnering.

  2. Ruth schreef:

    ook heel leuke herinneringen aan, vooral omdat we elkaar daar hebben leren kennen hé 🙂

  3. djaktief schreef:

    Prachtige foto… prachtige herinnering.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.