Op achterstand gezet!

Geplaatst: 27/06/2013 in sport
Tags:, , ,

Donderdag,

Nooit nodig!

Nooit nodig!

Doorgaans ben ik vroeg wakker. In de wintermaanden zelfs nog iets vroeger dan in de zomer. Denk iets te maken met een biologische klok of zo. Nou werd ik vanmorgen om iets over 5 uur wakker. Da’s wel heel erg vroeg bedacht ik me. Toch nog maar even proberen of slapen nog lukt.
Nou word ik weer wakker en zie dat het vijf voor zes is. Dat is een al een stuk beter.  Huh…vijf voor zes? Blijkt het een uur later te zijn. Nou ja dan wordt het toch wel kort dag als Maria om iets over half acht bij me aan de deur zal staan om samen naar Harrie te fietsen.

Dat ben ik niet gewend om met een achterstand te beginnen. En het meest rare hiervan is dat ik het gevoel heb om de hele dag achter de feiten aan te hollen. Terwijl ik in principe tijd voldoende heb. Een onbestemd gevoel ik raak dat de hele dag niet kwijt net als sommige deuntjes die in je kop hangen en ook niet willen verdwijnen. Nik aan!!

Maar ondanks de vermeende achterstand een heerlijke duurloop vanmorgen. Een mooi deel van de dag meegepikt. Tijdens ons loopje scheen de hele tijd het zonnetje. Die 20 km die nemen ze ons niet meer af. Langzaamaan  worden de loopjes weer wat langer op donderdag.  Nog 3 maanden te gaan voordat de Zeeuwse Kustmarathon er weer aankomt!

Advertentie
reacties
 1. Deborah Hamar schreef:

  Dat is wel herkenbaar. Niet die 20 km haha maar het gevoel wat achter te lopen als je plots wakker schrikt en het al later blijkt te zijn dan gedacht.

 2. djaktief schreef:

  Hi Tiny,

  Hier meestal in de loop van de week een paar uurtjes slaaptekort, maar in het weekend kan hooguit een uurtje extra erbij slapen. Biologische klok denk ik. Alleen op tijd gaan slapen helpt, vroeg gaan ook niet want dan lig ik maar te woelen. Helaas sturen de pubers vaak roet in ons slaapritme. Lopen zet de klok weer gelijk want dat zit ook in jouw bioritme.

  groetjes,

  Dorothé

 3. Ruth schreef:

  herkenbaar gevoel, als je je zo “overslapen” hebt, ben je daar precies een hele dag wat van in de war hé. Maar even een dagje wat extra slaap kan ook deugd doen 🙂

 4. Marina schreef:

  Doet vast deugd dat uurtje meer nachtrust.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.