Volgende shirt!

Geplaatst: 28/06/2013 in sport
Tags:,

Vrijdagmorgen,

Een beetje tegenstrijdig

Een beetje tegenstrijdig

Bij het wachten in een startvak kan het wel eens net te koud zijn in het tenue waarin je wilt lopen. Iets extra’s aan is dan wel lekker. Er wordt vaak van alles verzonnen om een beetje warm te blijven. Zo zie je veel starters van het KOMO-team. Een grote grijze vuilniszak met een gat erin voor je hoofd en een paar armsgaten en je bent redelijk beschut. Oude T-shirts ook of oude truien in allerlei kleuren en formaten. Een erg modieus en flatteus geheel. Tegen de tijd dat je van start gaat knoop je dat ding in de hekken en die zie je nooit meer terug.
Nou heb ik een shirt dat deze reis al een paar keer gemaakt heeft en nog iedere keer vond ik hem na het finishen weer terug. Dus weer goed voor de volgende wedstrijd.

Echt een shirt die zijn naam eer doet. Een knalgeel exemplaar, formaat zak, in grote letters ORANJELOOP erop. Tegenstrijdiger kan dit niet zijn. Het zal dan ook wel aan die tegenstrijdigheid liggen dat hij tot nog steeds is blijven hangen. Misschien moet ik hem eens gebruiken bij een loopje in lijn. Een parcours van A naar B en hard er van weglopen. Zou ik hem dan voor goed kwijt zijn?

Advertentie
reacties
  1. Jacqueline schreef:

    Haha…. een shirt dat je achtervolgt.

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.