Waardevol?

Geplaatst: 29/06/2013 in sport
Tags:, , ,

Zaterdag,

Zonnig koppie!!

Zonnig koppie!!

Zaterdag, baantrainingsdag. Een begin bij het  opstaan met miezerregen. Bij het fietsen naar de baan inmiddels droog maar grijs en fris ook nog. Natuurlijk waagde ik het erop om in een korte broek te trainen. Sommigen dachten daar anders over. Tijdens het inlopen werd het al wel enigszins lichter. De bewolking dunner. En toen we terug kwamen van het inlopen zag je de verschijnselen van een waterig zonnetje. Bij het inlooprondje klets je eens wat hier en klets je eens wat daar. Vandaag wat minder van voor naar achter. Luisteren naar een verhaal. Je hoeft niet veel te zeggen soms. Luisteren is al genoeg. Nu weet ik tenminste waarom ze hardloopt.

Na afloop van de kern van de training een jongedame helemaal trots. Vandaag voor het eerste keer sinds minstens een jaar het complete programma gelopen. En niet zo maar een programma maar eentje van 1200-1000-800-600-400-200 m. Met steeds 200 m rust. Die heeft een goed begin van het weekend.

Na de training, het is de laatste zaterdag van de maand, koffie met iets lekkers. Wat super om lekker met deze of gene bij te kletsen. Weten wat mensen beweegt om te bewegen.

Wat een mooie ochtend!!

Advertentie
reacties
  1. jan schreef:

    Nou Tiny volgens mij ben je zo nu en dan net meneer pastoor als ik dat zo lees!

  2. djaktief schreef:

    Het gekke is dat je pas echt trots op jezelf bent als het met iemand gedeeld hebt waarover je trots bent. Trainers zijn zo waardevol!

    groetjes,

    Dorothé

Reageren? Graag.

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.